Header background image

Exposanten over Vakantiebeurs

Wat zeggen exposanten over hun deelname aan Vakantiebeurs? Bekijk de video’s van verschillende exposanten hieronder.

Sawadee-logo-Vakantiebeurs-2023

Bastiaan Govers – Sawadee Reizen

“Het is goed voor andere bedrijven om ook op de Vakantiebeurs te staan. Een grote volledige beurs helpt bij het bijdragen aan een grote sterke branche.”

Maaike de Wit – ANWB Reizen

“Het is heel belangrijk dat mensen één beurs hebben waar ze naartoe kunnen gaan om alles over vakanties te weten kunnen komen.”

TUI logo Vakantiebeurs 2023

Suzanne Goossens – TUI

“Het zijn 4 à 5 dagen waarin je écht in contact komt met je klant, maar het is ook fantastisch leuk om alle andere reisbedrijven en organisaties weer te zien en te netwerken.”

Hugo van Drie – Nordic

“Wij zouden elke reisorganisatie aanraden om hier te gaan staan. Het is een heel mooi moment voor klantencontact. Dichter bij je klanten dan dit kom je bijna niet.”

Sawadee-logo-Vakantiebeurs-2023

Bastiaan Govers – Sawadee

“Vakantiebeurs 2023 betekent voor Sawadee het signaal dat reizen weer volledig terug van weggeweest is. De behoefte aan een Vakantiebeurs lijkt groter dan ooit. Nooit eerder werden er zoveel reizen geboekt op de vakantiebeurs als dit jaar”.

Holland America Line logo Vakantiebeurs 2023

Amanda Krans-Schouten – Holland America Line

“Veel kwalitatieve bezoekers, ze weten veel gerichter wat ze willen en zoeken in een vakantie. Verrassend is de wens naar verre bestemmingen zoals Azië en het Caribisch gebied in tegenstelling tot voorgaande jaren”.

TUI logo Vakantiebeurs 2023

Joeri Baczkowski – TUI

“Wat fijn om opnieuw de bezoekers te laten wegdromen over hun volgende vakantie”.

Corendon-logo

Tessa Hoogduin-Meerman – Corendon

“We stonden deze editie met de grootste stand ooit op de Vakantiebeurs. De Corendon Club House is alle dagen druk bezocht door enthousiaste potentiële klanten en veel van onze partners en relaties. We kijken dan ook terug op een succesvolle beurs”.

jamaica-tourist-board

Hans van Wamel – Jamaica Tourist Board

“Na 3 jaar is het zo positief om de bezoekers te informeren over de bestemming Jamaica. Er hangt een positieve sfeer onder de bezoekers en standhouders. Men wil weer op reis, geld uitgeven voor bijzondere reizen, unieke ervaringen, locals ontmoeten en zoekt naar een afwisselend programma met beleefmomenten en uiteindelijk een paar dagen rust. Op deze beurs is de vraag naar combinaties en rondreizen per auto enorm groot. De Caribbean Village, waar Jamaica ook staat, heeft veel sfeer, een vibe met ritmische muziek, Caraïbisch eten en heerlijke drankjes. Yeah man, wij kijken uit naar een geweldig jaar en naar de volgende Vakantiebeurs”.

Logo-verkeersbureau-Oman-Vakantiebeurs-2023

Evelyn Groenenberg – Verkeersbureau Oman

”Echt heel leuk dat we weer zoveel mensen hebben kunnen inspireren. Mensen zijn op zoek naar belevenissen en unieke bestemmingen. Fijn dat we weer vooruit kunnen kijken en COVID (bijna) geen issue meer is. Mensen zijn echt weer aan het dromen en weer aan de bucketlist aan het werken. Oman is zo’n bucketlist item”.

Registreren
Contact