Haal alles uit jouw deelname

KOM IN CONTACT MET BEZOEKERS

Het netwerkplatform is de uitgelezen mogelijkheid om blijvend in contact te zijn met bezoekers. Voor, tijdens en na de beurs.

Als exposant heb je automatisch toegang tot het netwerkplatform en kan je direct in contact komen met bezoekers.

Meer leads met het online netwerkplatform

Als deelnemer profiteer je van het nieuwe digitale netwerkplatform. Je vindt er nieuwe potentiële klanten die het platform voor je zoekt op basis van je bedrijfsprofiel. Je kunt hen in één opslag laten zien welke oplossingen je biedt. Daarmee haal je meer rendement uit je deelname.

Lead Generation

  • Vind nieuwe leads bij de voorgestelde connecties
  • Zoek zelf naar interessante matches
  • Plan afspraken met veelbelovende prospects
  • Importeer ze in je eigen CRM-systeem

Brand Awareness

  • Promoot jouw bedrijf uitgebreid op het platform
  • Maak jezelf zichtbaar
  • Overtuig online bezoekers met video’s en whitepapers van jouw expertise

Verleng op deze manier bovendien jouw beursperiode. Je genereert zowel vooraf, tijdens én tot 2 weken na afloop van de beurs nieuwe leads.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met één van onze salesmanagers.

Veelgestelde vragen

Hoe ontvang ik mijn inlog gegevens voor het netwerkplatform?

Nadat jouw beursdeelname is bevestigd word je door ons toegevoegd aan het netwerkplatform. Zodra het platform live is voor exposanten ontvang je een e-mail om jouw (bedrijfs)profiel te activeren en compleet te maken. Je kunt vervolgens hier inloggen.

Hoe kan ik mijn collega's toevoegen?

Je kunt collega’s toevoegen aan jouw team door rechtsboven in het platform op Mijn Team te klikken. In het netwerkplatform klik je vervolgens op Teamleden en kies voor Uitnodigen leden. Je kunt hier het mailadres intypen van de persoon die je wil toevoegen aan het team.

Kan ik content uploaden op mijn bedrijfsprofiel?

Je kunt jouw bedrijfsprofiel beheren in het netwerkplatform. Dit vind je rechtsboven in het platform door op Mijn Team te klikken. Hier kun je het bedrijfsprofiel vullen met onder andere algemene informatie, afbeeldingen & video’s en producten.

Kan ik 1:1 meetings inplannen via het netwerkplatform?

Ja, het is mogelijk om 1:1 meetings te plannen via het netwerkplatform. Vanaf de homepagina of de menubalk in het netwerkplatform kun je navigeren naar Bezoekers en Sprekers.

Als je tijdvakken ziet verschijnen op de profielen, betekent dit dat het voor jou mogelijk is om vergaderingen met hen te boeken. Slots verdwijnen zodra ze zijn geboekt. Je kunt je beschikbaarheid voor vergaderingen zelf beheren door rechtsbovenin op je profiel te klikken en kies Beschikbaarheid Beheren. Als je de hele dag of op specifieke tijden niet beschikbaar bent, dan worden deze slots verwijderd uit jouw profiel en onzichtbaar voor anderen.

Waar kan ik de app downloaden?

Download de app in de App Store of Google Play Store.

Registreren
Contact