HÉT ONAFHANKELIJKE KENNISEVENT

Travel Congress 2021

Vakantiebeurs en ANVR lanceerden in 2019 samen een nieuw jaarlijks initiatief: het Travel Congress. Hét onafhankelijke kennisevent voor de professionele reisbranche, waarbij kennis delen en vergaren, inspireren en netwerken centraal staan. In een gevarieerd, sterk inhoudelijk programma met plenaire keynotes en break-out sessies krijg je handvatten toegespeeld die direct toepasbaar zijn in het eigen werkveld.

De volgende editie vindt plaats op 12 januari 2021. Binnenkort vind je hier meer informatie.

 

Terugblik

Programma & sprekers

Tijdens het Travel Congress 2020 stond de consument van de toekomst centraal. Want wie is dat eigenlijk? En hoe gaan we inspelen op de behoeftes van deze nieuwe generatie? Sprekers van binnen- en buiten de reiswereld bespraken onder meer de rol van data, artificial intelligence en duurzame businessmodellen in de customer journey.

Bekijk hier een impressie

Paul Smit Travel Congress 2020

Paul Smit

Een van de meest gevraagde sprekers van Nederland. Hij studeerde af op de evolutie van het menselijk bewustzijn en schreef tien boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap.

Anna van Nunen

Als oprichter van Innofest brengt ze innovatie, duurzaamheid en festivals samen. Innofest zet festivals in als proeftuinen voor innovatiepilots en biedt ondernemers een veilige, meetbare en besloten omgeving om hun prototypes te testen.

Jim Stolze Travel Congress

Jim Stolze

Schrijver en ondernemer. Zijn boek ‘Algoritmisering, wen er maar aan!’ stond meer dan 100 dagen in de Top10 van Managemementboek.nl en kreeg een lovende recensie van de Volkskrant.

Registreren
Contact