HÉT ONAFHANKELIJKE KENNISEVENT

Travel Congress 2020

De Vakantiebeurs en ANVR lanceerden samen in 2019 een nieuw jaarlijks initiatief: het Travel Congress. Een betaald reiscongres op de dag voor de Vakantiebeurs Vakdag.

Het thema van Travel Congress 2020 is ‘Consument van de toekomst’. De toekomst van reizen start bij de veranderende consument en de gewenste customer experience. Digital en seamless travel met een focus op de human touch zijn ontwikkelingen die essentieel zijn binnen de customer journey. Alle organisaties binnen de branche proberen elke stap binnen deze journey te beïnvloeden. Waar begin je en hoe creëer je de ultieme customer journey en uiteindelijk de experience?

travel congress

Kennisevent

Het Travel Congress is hét onafhankelijke kennisevent voor de professionele reisbranche waarbij kennis delen, kennis vergaren, inspiratie en netwerken centraal staan. Een gevarieerd, sterk inhoudelijk programma waarin je handvatten toegespeeld krijgt die direct toepasbaar zijn in het eigen werkveld. Een programma met o.a. verschillende plenaire keynote’s, break-out sessies, panel discussies en vraaggesprekken.

Het belooft nog beter te worden

Programma & sprekers

Tijdens Travel Congress 2020 staat de consument van de toekomst centraal. Want wie is dat eigenlijk? En hoe gaan we inspelen op de behoeftes van deze nieuwe generatie? 

Data is macht en onderdeel van jouw strategie. Om zo veel mogelijk marketingvoordelen te kunnen behalen uit Big Data en goed in te kunnen spelen op jouw doelgroep, is Marketing Automation de volgende stap. Hoe prioriteer je de volgende stappen en keuzes binnen jouw organisatie? Hoe gaan we de consument van de toekomst bereiken door middel van ontwikkelingen als Artificial intelligence (AI) en Voice Search?

Het steeds meer uiteenlopende reisgedrag van de consument, dwingt de reisbranche tot nieuwe businessmodellen. Duurzaamheid speelt hierin een belangrijke rol en zal daarom steeds meer verweven raken in het algehele proces. Zowel bewust als onbewust zal het als een meerwaarde ervaren moeten worden door consument en organisatie. Hoe ga je hier als onderneming mee om en welke kritische succesfactoren komen hierbij kijken om het bewustzijn te verhogen?

Om goed in te spelen op bovenstaande ontwikkelingen, is het belangrijk om duidelijk te krijgen met wie samen te werken om specifieke doelen te behalen. Moeten we daarin ook verder kijken naar samenwerkingen met de overheid, om maatschappelijke doelen te kunnen behalen?

Inspirerende sprekers

Bekijk het volledige programma op www.travelcongress.nl/programma.

Paul Smit Travel Congress 2020

Paul Smit

Een van de meest gevraagde sprekers van Nederland. Hij studeerde af op de evolutie van het menselijk bewustzijn en schreef tien boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap.

Anna van Nunen

Als oprichter van Innofest brengt ze innovatie, duurzaamheid en festivals samen. Innofest zet festivals in als proeftuinen voor innovatiepilots en biedt ondernemers een veilige, meetbare en besloten omgeving om hun prototypes te testen.

Jim Stolze Travel Congress

Jim Stolze

Schrijver en ondernemer. Zijn boek ‘Algoritmisering, wen er maar aan!’ stond meer dan 100 dagen in de Top10 van Managemementboek.nl en kreeg een lovende recensie van de Volkskrant.

THEMA TRAVEL CONGRESS 2019

‘Future Proof Travel: u bent aan zet’

Het thema van 2019, ‘Future Proof Travel: u bent aan zet’ heeft Travel Congress op de kaart gezet. Tijdens deze editie was oa. aandacht voor de vraag hoe je als organisatie de focus legt op het creëren van toegevoegde waarde. Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst op het gebied van duurzaamheid, technologische ontwikkelingen en de snelle groei van toerisme? En hoe zet je eigenlijk verschillende marketing en communicatiekanalen zo efficiënt mogelijk in bij verschillende doelgroepen?

In prikkelende keynote-sessies, paneldiscussies en verschillende break-out sessies, hebben reisprofessionals handvatten gekregen om erachter te komen of de bedrijfsvisie en -strategie future proof zijn.

Sprekers waren oa. Duncan Stutterheim (founder ID&T), Jeremy Smith (Author: Transformation Travel), William Price (Digital Marketing Maverick), Vincent Thamm (Schiphol Group), Inca Pieter (KLM Royal Dutch Airlines) en Linda Volkers (Rijksmuseum).

Contact