In één dag de wereld rond

Vakantiebeurs Kidsplein

Voor kinderen is er ontzettend veel te doen op de Vakantiebeurs! Kinderen kunnen zich laten schminken, of liever een filmpje kijken? Dat kan in de camper van Camperbaas! Kom dan snel naar het kidsplein in hal 11. Of wil je toch liever rolschaatsen, dan kan dat bij de Rolling Glow naast het Kidsplein. Ouders kunnen zich op hun gemak laten informeren en inspireren terwijl de kids zich prima vermaken!

Leuke tip: haal een Kidspaspoort op bij de entrees. Hiermee kunnen kids stickers verzamelen bij verschillende stands, waar direct kidsactiviteiten te doen zijn. In het Kidspaspoort zitten ook leuke puzzels. Het Kidspaspoort wordt gesponsord door het Grieks Verkeersbureau.

Wat is er te doen in de Kidszone in hal 11?

Knutselen

Schminken

Cinevan: film kijken

Rolling Glow (Rollerschaatsen)

blijf op de hoogte

Ja, stuur me de nieuwsbrief

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Vakantiebeurs nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

    Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste nieuwtjes, vakantie-inspiratie en de leukste winacties in je inbox hebt.

    Registreren
    Tickets