
EINDELOOS GENIETEN
Kooktheater – powered by KitchenAid
Hier lees je wat er tijdens de Vakantiebeurs 2020 zoal te beleven viel.
Vanwege het succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een Kooktheater (hal 7), gesponsord door KitchenAid. Vanaf het naastgelegen Mediterraans Terras ruik je de bedwelmende aroma’s uit het kooktheater al. Bestemmingen van over de hele wereld vlogen hun koks in om kookworkshops te geven. Actief proeven, inspiratie opdoen en nieuwe tips & tricks leren doe je tijdens een spectaculaire kookworkshop (duur ca. 30 min). Neem jij het geheim van de chef mee naar huis?
We leggen momenteel de laatste hand aan de programmering van de workshops. Bekijk hieronder het voorlopige schema en kies een wereldkeuken die je graag ontdekt!
Donderdag
11:00 – 11:30 uur: Isropa Reizen – Arabisch
12:00 – 12:30 uur: Tunesië – chefkok Rafik Tlatli: tomatos slices on toast with ricotta, harissa and olives
13:00 – 13:30 uur: Dominican Republic – René Pluijm
14:00 – 14:30 uur: Griekenland
15:00 – 15:30 uur: Isropa Reizen – Arabisch
16:00 – 16:30 uur: Tunesië – chefkok Rafik Tlatli: supreme of chicken fried with squash and M’hammas
Vrijdag
11:00 – 11:30 uur: Isropa Reizen – Israël – vegan
12:00 – 12:30 uur: Tunesië – chefkok Rafik Tlatli: OJJA with eggs
13:00 – 13:30 uur: Argentinië: Argentijnse Empanadas
14:00 – 14:30 uur: Griekenland
15:00 – 15:30 uur: Isropa Reizen – Israël – vegan
16:00 – 16:30 uur: Tunesië – chefkok Rafik Tlatli: Tunisian mechouia salat on toast with tuna fish and olives
Zaterdag
11:00 – 11:30 uur: Isropa Reizen – Mediterraans
12:00 – 12:30 uur: Tunesië – chefkok Rafik Tlatli: supreme of chicken fried with squash and m’hammas
13:00 – 13:30 uur: Miramundo Travel – Caribisch
14:00 – 14:30 uur: Isropa Reizen – Mediterraans
15:00 – 15:30 uur: Griekenland
17:00 – 17:30 uur: Tunesië – chefkok Rafik Tlatli: tomatos slices on toast with ricotta harissa and olives
18:00 – 18:30 uur: Turkije
Zondag
11:00 – 11:30 uur: Isropa Reizen – Arabisch
12:00 – 12:30 uur: Tunesië – chefkok Rafik Tlatli: Tunisian mechouia salat on toast with tuna fish and olives
13:00 – 13:30 uur: Argentinië: Argentijnse Empanadas
14:00 – 14:30 uur: Isropa Reizen – Arabisch
15:00 – 15:30 uur: Tunesië – chefkok Rafik Tlatli: OJJA with eggs
16:00 – 16:30 uur: Miramundo Travel – Caribisch
Rafik Tlatli uit Tunesië is een top chefkok. Hij werd een TV persoonlijkheid door zijn deelname aan verschillende culinaire televisieprogramma’s in Tunesië. Hij zal gedurende de workshops verschillende lokale gerechten maken zoals brik, fricassé, couscous, chakchouka en Lablabi.

René Pluijm is een enthousiaste vertegenwoordiger van natuurlijk eten en van de mensen die het produceren en bereiden. Zijn moeder bracht hem de liefde voor koken bij. Hij maakte van zijn droom werkelijkheid. René heeft inmiddels een indrukwekkende cv op het gebied van eetcultuur. Op dit moment is het derde seizoen van Pluijm’s Eetbare Wereld te zien op RTL4! Tijdens de workshop laat hij jullie graag kennis maken met Dominicaanse gerechten.

