Praktische info

Wanneer?

De volgende editie van de Vakantiebeurs vindt plaats in januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Waar?
Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Jaarbeurs Utrecht ligt heel centraal in het hart van Nederland. Diverse snelwegen én talloze spoorlijnen komen samen in en bij Utrecht. De Vakantiebeurs is dan ook makkelijk te bereiken.

Vanwege de verwachte drukte willen we iedereen aanraden om te reizen door middel van het openbaar vervoer of gebruik te maken van een Park & Ride in de omgeving van Utrecht. Op zaterdag en zondag kun je je auto ook parkeren bij de Utrechtse Bazaar. Zo voorkom je dat je lang in de file staat rondom de Jaarbeurs. 

Let op: Gemeente Utrecht werkt aan de aanleg van de busbaan Transwijk. Dit betekent dat voor een bepaalde periode de toegangswegen naar ons complex toe beperkt zijn of drukker dan normaal zijn. Komt u met de auto, dan kan dit voor een langere reistijd zorgen. Kijk hier voor meer informatie.

Per openbaar vervoer / trein

De trein is de meest makkelijke manier om naar Jaarbeurs Utrecht te komen. Jaarbeurs Utrecht ligt namelijk pal naast het Centraal Station. Om het je nog makkelijker te maken kun je in de NS Spoordeelwinkel een voordelig treinkaartje en een entreekaart voor de Vakantiebeurs kopen. Dit doe je per 1 november.

Park & Ride

Een combinatie van auto en openbaar vervoer is heel goed mogelijk. In de omgeving van Utrecht zijn namelijk diverse stations met een Park & Ride voorziening. Tijdens de Vakantiebeurs kun je ook parkeren bij de Utrechtse Bazaar.

> Vind een gemakkelijke P+R

Per auto

Utrecht is eigenlijk de spin in het Nederlandse wegennetwerk. Jaarbeurs Utrecht staat bovendien al op de ring van Utrecht goed aangegeven. Deze borden leiden je naar de ruime parkeergelegenheid rondom de Jaarbeurs.

Wat is het navigatieadres voor parkeren bij Jaarbeurs?

Voor parkeren op P1, gebruik Graadt van Roggenweg 400 – Utrecht.

Voor parkeren op P2 en P4 van Jaarbeurs, gebruik Truus van Lierlaan 1 – Utrecht.

Voor parkeren op P3, gebruik Van Zijstweg 21 – Utrecht.

 

NB: Utrecht werkt aan verbetering van de bereikbaarheid van de stad en het centrum. Dit gaat gepaard met omvangrijke werkzaamheden. Veel navigatiesystemen zijn niet up-to-date, aangezien de situatie maandelijks kan veranderen. Houdt daarom vanaf de ring van Utrecht de borden 'Jaarbeurs' aan.

Contactinformatie

Heeft u na het bezoeken van deze site nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 18.00 uur. In de weekenden voorafgaande aan de beurs zijn wij telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 12.30 uur. In het weekend dat de beurs plaatsvindt (13 en 14 januari 2018) kun je ons telefonisch bereiken van 8.00 tot 18.00 uur.

Je kunt je vraag ook mailen naar info@jaarbeurs.nl. Je ontvangt dan binnen één werkdag een reactie.

T: 030 - 295 5911
E: info@jaarbeurs.nl