Eindeloos ontdekken

Bezoek onze Ontdekpleinen-
en Paviljoens

Ben je echt op zoek naar inspiratie en laat je je graag informeren door specialisten en andere reizigers? Dan zijn de Ontdekpleinen en Paviljoens geknipt voor jou! Ze zijn er in uiteenlopende thema’s en bestemmingen. Bekijk nu welke in jouw straatje passen!

reis-bewust

Reis Bewust
Zone

Maak ook een stop in de Reis Bewust Zone in hal 11 en 12. Leer hoe je op een simpele manier je CO2 voetafdruk duurzamer kunt maken en toch kunt blijven reizen. We willen tenslotte blijven genieten van al die mooie bestemmingen in de wereld. Help je een handje mee?

captain-cruise

Cruise Ambassadeurs
Plein

Altijd al eens een cruise willen maken? Kom dan even langs bij het Cruise Ambassadeurs Plein in hal 11. Cruisereizigers van Cruise Travel & Holland America Line delen hier graag hun ervaringen.

vakantiebeurs

Ontdekplein Verre Reizen &
Fiets- en wandelstraatje

Op de Ontdekpleinen Verre Reizen in hal 11 en Europa (hal 9) en in het fiets-en wandelstraatje in hal 9 vind je kleinschalige reisorganisaties. De experts voorzien je graag van alle informatie met hun specialistische kennis en persoonlijk advies op maat.

Influencer Square

Dit is je kans om je door bekende bloggers en vloggers te laten informeren en inspireren over jouw volgende vakantiebestemming! Kom naar het Influencer Square in hal 12 en maak de ultieme bucketlist!

camera

Fotografie Paviljoen

Op het fotografie paviljoen in hal 11 vind je foto(reis)specialisten van o.a. Zoom.nl. Je kunt een cameraworkshop volgen of een ‘echte’ fotocursus-reis over de beursvloer. Op Photo Friday wordt de winnaar van de Reisfoto van het Jaar bekend gemaakt. Ook kun je in het Experience Theater in hal 11 masterclasses volgen op het gebied van o.a. wildlife-fotografie,  smartphone fotografie. Maak jij de picture perfect?

newyork

Urban Terras

Op het Urban Terras in hal 10 kun je een leuke yellow cab selfie maken en zijn er meet-and-greets bij NewYork.nl. Ook de makers van van de Time To Momo reisgidsen geven hier presentaties en delen de leukste tips voor stedentrips. Wat wordt jouw volgende citytrip?

Goed voorbereid op reis

Wijs op Reis Plein

Kom naar het Wijs op reis plein in hal 11. Verschillende (overheids-) partijen hebben de handen ineengeslagen om jou op 1 centrale plek te kunnen informeren over bijvoorbeeld inentingen, reispapieren, visa, veiligheid, reizen met minderjarigen en verzekeringen. Je kunt ook met VR-bril op de controle beleven van de reizigersdouane, door de ogen van een doanehond. Of volg een van de workshops over bedreigde diersoorten en planten die je niet mee terug naar huis mag nemen.

HAL 11

blijf op de hoogte

Ja, stuur me de nieuwsbrief

Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste nieuwtjes, vakantie-inspiratie en de leukste winacties in je inbox hebt.

Tickets