Header background image

Travel Talent Event
12 januari 2023

Speciaal voor laatstejaarsstudenten van het hbo organiseren wij in samenwerking met Reiswerk en BUas op 12 januari 2023 het Travel Talent Event.

Ben jij een eindejaarsstudent en wil jij je oriënteren op de arbeidsmarkt binnen de reisbranche? Dan moet je hierbij zijn! Kom als aankomend talent op een laagdrempelige manier in contact met de reisbranche.

Samen met Vakantiebeurs, BUas en Reiswerk is er een inhoudelijk programma voor hbo-toerismestudenten georganiseerd, met als doel hen te enthousiasmeren voor een baan in de reissector.

Na afloop van het volgen van één van de sessies tijdens het Travel Talent Event, ontvang je een entreekaart voor Vakantiebeurs. Je kunt dan meteen een rondje over de beursvloer lopen. Alleen op 12 januari zijn bij de reisorganisaties specialisten aanwezig die jou te woord kunnen staan. En je alle ins en outs kunnen vertellen over hun organisatie.

Travel Talent Event

In 2020 werd tijdens de 50e editie van Vakantiebeurs een nieuw initiatief voor studenten gelanceerd: het Travel Talent Event.

In diverse sessies gaan in elke ronde drie tot vier young professionals met elkaar en met de zaal in gesprek. Zij delen hun passie voor de branche, vertellen hoe het is om te werken in de reiswereld en spreken uiteraard ook over trends en ontwikkelingen. Ze nemen jou ook mee in de uitdagingen en hoe zij zijn gekomen waar ze nu zijn. Uiteraard kun je aan hen al jouw vragen stellen.

Naast dit inhoudelijke programma is er ook de exclusieve gelegenheid tot netwerken op de beursvloer voor jouw baan binnen de reissector.

Programma en sprekers

Het Travel Talent Event vindt plaats op 12 januari van 09.00 – 13.00 uur.

Er vinden deze dag 4 sessies plaats. Iedere sessie duurt 50 minuten en studenten kunnen zich vooraf inschrijven voor één van de sessies.

De Young Professionals van de volgende reisbedrijven hebben zich verbonden aan het Travel Talent Event:

KLM, Expedia, TUI, NBTC, Better Places, Eindhoven Airport, ANWB, Booking Corporate Travel, FTI en Official Travel Company.

Met deze deelnemers beloven het interessante en inspirerende sessies te worden.
Jij als hbo-student krijgt zo een kijkje in de keuken van de reiswereld en ook kun je al jouw vragen stellen aan de deelnemende sprekers.

Benieuwd naar het exacte programma of wil je je aanmelden voor het Travel Talent Event?

Speciaal studententarief

Scholen profiteren ook deze keer weer van het speciale studententarief van € 8. De korting is alleen geldig tijdens de consumentendag op donderdag 12 januari 2023. Extra begeleiders/leraren kunnen zich ook aanmelden voor het speciale tarief van € 8.

reisvoorbereiding

Studenten en reisbedrijven ontmoeten elkaar op de beursvloer

Nadat je een sessie van dit inhoudelijke programma op donderdag 12 januari hebt gevolgd, kun je na afloop Vakantiebeurs bezoeken. Op Vakantiebeurs kunnen studenten bij diverse standhouders op de beurs netwerken met de reisbedrijven voor een mogelijke baan.

MBO-student?

MBO-studenten zijn uiteraard ook welkom tijdens Vakantiebeurs. Zij kunnen zich ook voor het speciale tarief van € 8 aanmelden.

(Het inhoudelijke programma is wel alleen gericht op hbo-studenten)

blijf op de hoogte

Ja, stuur mij de nieuwsbrief

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Vakantiebeurs nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

    Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste nieuwtjes, vakantie-inspiratie en de leukste winacties in je inbox hebt.

    Registreren
    Tickets