Maak kennis met de reisbranche

De Vakantiebeurs: een leerzaam dagje uit

Laat jij jouw leerlingen in één dag de wereld zien? Tijdens de consumentendagen op 16 en 17 januari 2020 kunnen studenten en scholieren weer kennis maken met een carrière in de reisbranche.

HET PROGRAMMA

Nieuw: Student Travel Event

Tijdens de 50e editie van Vakantiebeurs lanceren we samen met Emerce, Reiswerk en Buas een nieuw initiatief voor studenten: het Student Travel Event. Tijdens interactieve sessies met young professionals en (reis)organisaties willen we toekomstige reisprofessionals de gave carrièremogelijkheden binnen de reisbranche laten zien.

Naast dit inhoudelijke programma is er ook een banen- en stagemarkt voor mbo-, hbo- en wo-studenten. Eind november maken we het volledige programma bekend. Als je je voor studententickets hebt geregistreerd, ontvang je van ons een mail om jouw studenten aan te melden voor sessies en presentaties.

reisvoorbereiding
VAKANTIEBEURS MET KORTING

Speciaal studententarief

Scholen profiteren ook deze keer weer van het speciale studententarief van 8 euro. De korting is alleen geldig tijdens de consumentendagen op donderdag 16 of vrijdag 17 januari. Per 16 scholieren mag één begeleider gratis mee. Extra begeleiders/leraren kunnen zich aanmelden voor het speciale tarief van 8 euro. Voorwaarde is dat de bestelling vanuit de opleiding/school vooraf online wordt gedaan.

Goed om te weten: scholieren tot en met 16 jaar mogen gratis naar binnen op vertoon van een legitimatie én onder begeleiding van een docent. Hiervoor hoeven niet apart tickets te worden besteld.

Doen op de Vakantiebeurs

Er is weer van alles te beleven tijdens onze jubileumeditie. Raftend door de Grand Canyon in één van de 9D VR/stoelen, een proefduik maken in de duiktank of je nieuwe favo recept ontdekken tijdens een kookworkshop? Je doet het op de Vakantiebeurs.

virtual_reality
blijf op de hoogte

Ja, stuur me de nieuwsbrief

Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste nieuwtjes, vakantie-inspiratie en de leukste winacties in je inbox hebt.

Tickets