VOOR WIE NIETS WIL MISSEN

Themaroutes

Hier lees je wat er tijdens de Vakantiebeurs 2020 zoal te beleven viel.

Wil je zeker weten dat je niets mist tijdens je bezoek aan de Vakantiebeurs dan kun je de verschillende themaroutes volgen. Bekijk nu welke route het beste bij jouw vakantiewensen past!

theatershow

Kidsroute

Alles over de wereld leren in 1 dag, dat kan alleen op de Vakantiebeurs! Met de speciaal uitgezette kidsroute neem je ze mee op ontdekkingstocht. Ze kunnen zich uitleven op het springkussen, een (kids)clinic zeilen volgen, kriebels krijgen in het reuzenrad, spelletjes doen en leuke prijzen winnen. Ondertussen kun je je als ouders in alle rust laten inspireren & informeren. Of die heerlijke, welverdiende Italiaanse cappuccino bestellen…..

Bekijk de route! 

Soloroute

Van Afrika tot Azië, van Europa tot Zuid-Amerika. Ga je graag alleen op reis naar uiteenlopende bestemmingen? Dan is de soloroute ideaal voor jou. De specialisten vertellen je met passie en enthousiasme over hun solo-reizen. Jouw zoektocht naar authentieke ervaringen begint hier!

Bekijk de route!

Fiets- en wandelroute

Vanwege het grote succes afgelopen jaar van de primeur van deze route staat hij uiteraard ook nu weer op het programma. Deze route leidt je langs vakantiebestemmingen, reisorganisaties en hotels die actieve vakanties aanbieden. Laat je inspireren en wandel zo je volgende vakantie in!

Bekijk de route!

Volg de Wijnroute!

Wijn wordt over de hele wereld gemaakt, elk met zijn eigen smaak en karakter. Creëer je eigen wijnproeverij tijdens een dagje Vakantiebeurs. In alle werelddelen kun je zowel bij de specialisten als op de pleinen en terrassen terecht voor een overheerlijk wijntje. Proost!

Bekijk de route!

blijf op de hoogte

Ja, stuur me de nieuwsbrief

    Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste nieuwtjes, vakantie-inspiratie en de leukste winacties in je inbox hebt.

    Tickets