EINDELOOS ONTDEKKEN

URBAN ZONE

Hier lees je wat er tijdens de Vakantiebeurs 2020 zoal te beleven viel.

Dat ene fantastische familierestaurantje of dat krappe kroegje met die briljante barkeeper. Het zijn deze pareltjes die het verschil maken tussen een leuke citytrip of een onvergetelijke stedenreis. Iedereen zoekt ze, maar bijna niemand vindt ze zonder de juiste kennis óf kennissen. Voor wie niemand kent in Boedapest, Barcelona of in Praag of Parijs presenteert de Vakantiebeurs ook dit jaar de Urban Zone in hal 10. De lokale stadsgidsen van Wereldstadsgidsen geven tips en advies over de stad waar ze wonen en waar ze reisprogramma’s en rondleidingen op maat verzorgen.

NewYork.nl en Wereldstadsgidsen brengen het Urban Terras (hal 10) tot leven. Citytrippers kunnen hier inspiratie opdoen en in de sfeer van een hippe koffiebar genieten van diverse koffie- en theespecialiteiten.

Over Wereldstadgidsen.com, het netwerk van lokale experts

Wereldstadgidsen is een groeiend netwerk van Nederlandstalige kwaliteitsgidsen in bijna 25 wereldsteden. Behalve hun moedertaal en hun vak hebben zij vooral één ding met elkaar gemeen: de liefde voor hun wereldstad. Met de (fiets)tours, excursies en kwaliteitsservice helpen zij Nederlanders en Vlamingen van hun citytrip een fantastische ervaring te maken. Ook geven zij maar liefst 13 reispresentaties in het Urban Theater


Maak een selfie met een échte NYPD politieauto!

Je kent ze wel uit films: Amerikaanse politieauto’s die met loeiende sirenes voorbijscheuren. Nu is je kans om een echte NYPD politieauto van dichtbij te bekijken, want wij hebben er een meegenomen. Dus race snel naar de stand van NewYork.nl!

Winactie: Win een trip naar New York!

Als je je op de beurs (of daarna tot 15 maart 2020 online) inschrijft voor de nieuwsbrief dan maak je kans op het winnen van een trip naar New York voor 2 personen! Meer informatie

Persoonlijk advies van Eric

Eric is zelf iedere dag op de NewYork.nl stand aanwezig om jou van persoonlijk advies te voorzien. Daarnaast geeft hij op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag presentaties over New York in het Urban Theater. De presentaties duren ongeveer 10 minuten en daarna is er tijd om vragen te stellen. Per keer is er plek voor 40 personen. Toegang tot het theater is gratis (vrije inloop) en vol = vol, dus kom op tijd!

 

newyork.nl

Tickets