Dream now, travel soon

Vakantiebeurs festival

Op 4 en 5 juni 2021 organiseren we een interactief online reisfestival, om de vakantiepret bij jou thuis te brengen. Op vrijdagavond 4 juni start het festival met de ‘I ♥ Travel’ show, een interactieve online reisbeleving waarbij jij als vakantieliefhebber lekker kunt wegdromen! Op 5 juni kun je online genieten van uiteenlopende bestemmingen waar veilig naartoe gereisd kan worden als het straks weer mag en kun je weer groots dromen over de mooiste reizen.

Naast een flinke dosis entertainment, informatie en voorpret, kun je als bezoeker tijdens de show en het festival meedoen aan verschillende onderdelen en maak je kans om één van de mooie reizen te winnen!

 Klik in de online omgeving op “Deelnemen aan het event” om jouw plekje alvast te bemachtigen 

Een ware smaaksensatie

Vakantie borrelbox 🥖🧀

Geniet tijdens het Vakantiebeurs festival van een stukje Spanje, Portugal, Frankrijk, Nederland, Griekenland, Italië of Amerika. De heerlijke borrelhapjes, samengesteld door SYLVAN, laten je dromen van mooie bestemmingen en zorgen voor net dat beetje extra vakantiegevoel om alvast in de juiste stemming te komen.

Elke Vakantie BorrelBox die geleverd wordt is zorgvuldig samengesteld. Elk product is persoonlijk geproefd en op smaak getest. De BorrelBox bevat alleen producten van lokale ondernemers.

Sterren van de I❤️ Travel Show

Programma om bij weg te dromen

We kunnen nog niet alles verklappen, maar er reizen nog meer sterren van de I ❤️ Travel Show naar de studio…STAY TUNED!

VERDIEN EEN PLEKJE IN DE STUDIO

Maak kans op mooie prijzen

Wil jij kans maken op een mooie reis? Volg ons dan op Facebook en Instagram! De komende weken komen er een paar toffe challenges voorbij waarmee jij een plekje in de studio kunt verdienen

VKB tas
Tickets