DREAM NOW, TRAVEL SOON

REISDROMEN KOMEN THUIS TOT LEVEN

Op 3, 4 en 5 juni organiseert Vakantiebeurs een online reisfestival, om de vakantiepret met de consument en de branche te beleven. Donderdag 3 juni trapt Vakantiebeurs het 3-daagse festival samen met de reisbranche af. Ga tijdens het vakevent op ontdekkingsreis naar gedrag in verschillende landschappen tijdens de sessie ‘Wereld van verschil’, kijk mee met de uitreiking van de Aad Struijs Persprijs en doe mee met de Vakdag quiz!

Op vrijdagavond 4 juni droom je tijdens de ‘I ♥ Travel’ show weg met een interactieve online reisbeleving in de ultieme vakantiesfeer en maak je kans op prachtige prijzen! Op 5 juni kunnen vakantieliefhebbers de hele dag online genieten van uiteenlopende bestemmingen in de digitale stands en tijdens diverse sessies. Samen met onze exposanten zorgen we ervoor dat je weer groots kunt dromen over de mooiste reizen. Claim je gratis ticket en laat je verrassen door de mooiste bestemmingen!

Ben jij 3 juni bij het online Vakevent tijdens het Vakantiebeurs Festival?

 Klik in de online omgeving op “Deelnemen aan het event” om jouw plekje alvast te bemachtigen 

Een greep uit het programma

3 juni 14:00 – 18:00

Dit is een kleine greep van alle sessies die je tijdens de Vakdag kunt beleven. Stel je eigen programma samen en laat je vast inspireren.
Het programma wordt nog aangevuld.

14:00 – 14:30

In 30 minuten vertelt Blue Lagoon Group je alles over hun prachtige luxueuze hotels op Kos en in Chalkidiki. Of plan een meeting in voor al je vragen.

14:30 – 15:00 

All you want is Greece! Wil jij wandelen door de groene valleien van Samos? Kitesurfen over de kraakheldere zee van Lefkada? Ontdek Griekenland tijdens deze sessie.

15:00 – 15:30

Neem deel aan deze sessie en ontdek ‘het Navarra effect’ om zonnig van start te gaan. De sessie wordt gegeven door het Spaans Verkeersbureau.

15:30 – 16:00

Tijdens TAT’s Travel Podcast word je in 30 minuten bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen binnen de reisbranche. Hoe gaan reisprofessionals om met veranderingen in de wereld en wat speelt er bij hen achter de schermen?

17:00 – 17:30

De winnaars van de Aad Struijs Persprijs worden tijdens het Vakevent bekend gemaakt. Tijdens de uitreiking worden vier prijzen uitgereikt in de categorieën: print, digitaal, foto en video/ vlog.

14:00 – 14:30

Ontdek Korea tijdens de sessie “Discover South Korea” georganiseerd door Korea Tourism Organization. Korea is de bestemming waar je fantasie werkelijkheid wordt!

14:30 – 15:00

Of het nu gaat om fietsen, meerdaagse wandeltochten of watersport activiteiten. Taiwan biedt iedere outdoorliefhebber wat wils. Ontdek Taiwan tijdens de sessie “Discover Taiwan’s great outdoors“.

15:00 – 15:30

De Filipijnen heeft zoveel moois te bieden. Tijdens de sessie vertelt The Philippine Department of Tourism je alles over toerisme op de Filipijnen.

16:30 – 17:00

Wist je dat Frankrijk en Duitsland de meest bezochte vakantielanden waren in 2019? En dat Noord- Macedonië het goedkoopste vakantieland in Europa is? Test jouw reiskennis en die van je collega’s tijdens de Vakantiebeurs Vakdag quiz!

16:05 – 16:30

Rian Verkooijen neemt je tijdens haar sessie ‘Daar ga je met je goeie gedrag’ mee op ontdekkingsreis over de wereld van verschil. Krijg op een herkenbare, ludieke en positieve wijze inzicht in de manier waarop mensen reageren als er onverwachte wegonderbrekingen zijn.

Programma om bij weg te dromen

4 juni: ‘I ❤️ Travel’ show

Vrijdag 4 juni om 20:00 uur starten we live vanuit SCALA met de ‘I ♥ Travel’ show. De presentator van de avond is niemand minder dan…Jan Versteegh! Met de muzikale ondersteuning van Gerard Ekdom, de scherpe grappen van Jörgen Raymann, de heerlijke cocktails van barman Victor en de ware smaaksensaties van chefkok Danny Jansen belooft het een groot spektakel te worden! Om de avond een extra zomers tintje te geven kan Rolf Sanchez natuurlijk niet ontbreken. Kortom, dit wil je niet missen.

Laat je informeren en inspireren

5 juni: Vakantiebeurs Festival

Op 5 juni kun je online genieten van uiteenlopende bestemmingen waar veilig naartoe gereisd kan worden als het straks weer mag en zorgen we ervoor dat je weer groots kunt dromen over de mooiste reizen. Bezoek de digitale stands van exposanten en laat je verrassen door al het moois wat de wereld te bieden heeft.

Tickets