Praktische informatie

Datum & tijden

Minder dan 1001 nachten slapen. De volgende editie van de Vakantiebeurs Vakdag vindt plaats op woensdag 15 januari 2020 in Jaarbeurs, Utrecht.

Openingstijden beursvloer

10.00 – 18.00 uur

Vakantiebeurs Vakdag Borrel

18.00 – 22.00 uur

Op weg naar je vakantiebestemming

Bereikbaarheid

De Vakantiebeurs Vakdag vindt plaats in Jaarbeurs, Utrecht. Met de trein en auto is Jaarbeurs gemakkelijk bereikbaar.

Vanwege de verwachte drukte raden we iedereen aan om te reizen met het openbaar vervoer of gebruik te maken van een Park & Ride in de omgeving van Utrecht. Zo voorkom je dat je in een file rondom Jaarbeurs terecht komt.

Let op: de gemeente Utrecht werkt aan de aanleg van de busbaan Transwijk. Dit betekent dat de toegangswegen naar Jaarbeurs beperkt of drukker dan normaal zijn. Kom je met de auto, dan kan dit voor een langere reistijd zorgen.

NS

Met het OV

Kom je met de trein? De Vakantiebeurs ligt op minder dan 5 minuten loopafstand van Utrecht Centraal Station (kies uitgang Jaarbeurs). De ideale manier om de Vakdag te bezoeken.

Parkeren bij Jaarbeurs

Met de auto

Je kunt met de auto helemaal tot aan het complex rijden. Jaarbeurs Utrecht staat op de ring van Utrecht goed aangegeven. De borden leiden je naar de ruime parkeergelegenheid rondom Jaarbeurs. Parkeren op P1 of P3 kost €4,- per uur en €20,- per dag. Op P2 en P4 betaal je voor een dagkaart €16,- of €4,- per uur.

Let op: Utrecht werkt aan verbetering van de bereikbaarheid van de stad en het centrum. Dit gaat gepaard met werkzaamheden. Veel navigatiesystemen zijn niet up-to-date. Houd daarom vanaf de ring Utrecht de borden ‘Jaarbeurs’ aan.

P1, Jaarbeurs Utrecht

P2, Jaarbeurs Utrecht

P3, Jaarbeurs Utrecht

P4, Jaarbeurs Utrecht

Kom je met studiegenoten?

Studenten & docenten

De Vakantiebeurs Vakdag is alleen toegankelijk voor professionals uit de reisbranche en op voorregistratie. Ben je student of docent? Je bent van harte welkom tijdens de consumentendagen van 16 tot en met 19 januari 2020. 

SCOOR VANAF 1 NOV JE TICKET MET KORTING

We helpen je graag

Contact

Heb je na het bezoeken van de website toch nog vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 030 – 295 5911.

  • Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 08.00 tot 18.00 uur.
  • In de weekenden voorafgaand aan het event zijn wij telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 12.30 uur.

Je kunt je vraag ook mailen naar info@jaarbeurs.nl. Je ontvangt dan binnen één werkdag een reactie.

Gratis registreren vanaf 1 november