TUI presenteert

Schrijf je in voor de TUI INSIGHTS op 15 januari 2020

Dit jaar hebben wij voor de Vakantiebeurs Vakdag een heel nieuw concept exclusief voor TUI verkopende reisprofessionals; de TUI INSIGHTS.

Meer info

Een vakdag met inhoud, zowel informatief als feestelijk. Meet & greet met de TUI collega’s en onze belangrijkste partners. Je kiest zelf wie je wil ontmoeten. Door middel van een speciale INSIGHTS app – die je in aanloop naar de beurs ontvangt – registreer je op de Vakdag jouw contacten met een QR-code. Heb jij minimaal 9 QR-codes behaald én de plenaire TUI sessie bijgewoond? Dan heb jij toegang tot de exclusieve TUI INSIGHTS Cocktailparty met live muziek en kans op prachtprijzen! Hier proosten we samen op het nieuwe jaar en is er alle tijd om bij te praten.

 

Kies zelf

Het verzamelen van de QR-codes kan in twee sessies, in de ochtend of in de middag. Zo blijft er ruim voldoende tijd over om de rest van de beurs te bezoeken. Maak een keuze wat voor jou het best uit komt. Tussen 11.00 en 13.00 uur óf tussen 14.00 en 16.00 uur.

 

Hier inschrijven!

Verzeker jezelf van toegang tot onze stand via deze link en maak een keuze voor de ochtend of de middag.

 

Belangrijk

Dit event is uitsluitend en exclusief voor TUI verkopende reisprofessionals. NB. Vergeet je niet in te schrijven voor de toegang tot de Vakantiebeurs Vakdag zelf.

Registreer je nu gratis
Registreer