50 JAAR VAKANTIEBEURS

Vakantiebeurs Vakdag

De Vakantiebeurs viert feest! Op 15 januari 2020 openen we voor de 50e keer onze deuren. Een mijlpaal die we graag samen met onze bezoekers, partners en exposanten willen vieren. Want met elkaar staan we voor 50 jaar reisgeschiedenis.

Hier lees je wat er tijdens de Vakdag zoal te beleven valt.

Inhoudelijke sessies

Programma

Ook in 2020 bieden we tijdens de Vakdag weer een scala aan inhoudelijke sessies, waarin het delen van kennis, trends en ontwikkelingen centraal staat.

Exposanten programma

Vuelandia @Europa Theater

Vuelandia trakteert reisagenten op een heerlijk ontbijt en kennissessies.

LEES MEER

Brand USA @USA Theater

Ontdek de veelzijdigheid van de USA tijdens de inspiratiesessies.

LEES MEER

Wereldstadgidsen @Urban Theater

Op citytrip? Dit kunnen de Wereldstadgidsen voor jou betekenen.

LEES MEER

SiteSpirit @Caribbean Theater

Travel Tech inspiratie vind je in het Carribean Theater.

LEES MEER

Uitgelicht

TUI Insights

Dit jaar hebben wij voor de Vakantiebeurs Vakdag een heel nieuw concept exclusief voor TUI verkopende reisprofessionals; de TUI INSIGHTS.

Met een gouden randje

Opening

De officiële opening van de Vakantiebeurs 2020 vindt traditiegetrouw weer plaats tijdens de Vakdag. De burgemeester van Utrecht bijt tijdens deze extra feestelijke editie het spits af, gevolgd door een oogverblindende verrassingsact. Vervolgens presenteert NBTC-NIPO de resultaten van haar onderzoek en delen Lieke en Richard Lamb de reistrends voor de komende jaren tijdens een TrendBattle.

Vier je onze verjaardag mee?

Vakdag feest

Onze 50e verjaardag laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. We pakken in 2020 dan ook extra uit tijdens het Vakantiebeurs Vakdag feest, dit jaar gesponsord door TravMagazine, TravelPro, TUI en Ras Al Khaimah. In de speciale festivaltent (tussen hal 12 en hal 7) gaat tussen 18.00 en 22.00 het dak eraf! Geniet onder het genot van een hapje en een drankje van een spetterende openingsact, een surprise artiest en de beats van een DJ.

Het Vakantiebeurs Vakdag feest is gratis toegankelijk voor vakbezoekers.

festivaltent
And the winner is

Beste reisidee van 2020

Kom naar de finale van het Beste Reisidee, waarin de branchegenoten met de drie meest innovatieve ideeën en succesvolle actuele praktijkcases de strijd met elkaar aan gaan. ANVR-directeur Frank Oostdam doet de aftrap, waarna de finalisten zich presenteren aan het publiek en een jury van drie zeer ervaren (reis)ondernemers. Wat vind jij het beste Reisidee van 2020?

VAKPRIJS

Aad Struijs Persprijs

De feestelijke uitreiking van de Aad Struijs Persprijs vindt net als ieder jaar plaats tijdens de Vakantiebeurs Vakdag op 15 januari 2020.

Feestelijke prijsuitreiking

ZRA Verkiezing 2020

Het aantal zelfstandige reisadviseurs is nog steeds groeiende in Nederland. TRAVel Media biedt deze ondernemers een platform waarop nieuws en informatie te vinden is over actuele onderwerpen. Een van de belangrijkste pijlers van dit platform is de Verkiezing Zelfstandig Reisadviseur van het Jaar.

Symposia, in-house meetings met sponsoren, trainingen, studiereizen, het maken van cases en individuele jurering zijn de ingrediënten van deze verkiezing. Het behalen van de titel provinciaal winnaar levert veel publiciteit op.

De winnaars worden, voorafgaand aan de Vakantiebeurs Vakdag borrel, bekendgemaakt middels een feestelijke uitreiking in het Experience theater.

travmagazine

ZRA uitreiking 2019 tijdens de Vakantiebeurs Vakdag

Registreer je nu gratis
Registreer