ALTIJD OP DE HOOGTE

Vak- en medianieuws

Blijf op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en nieuwtjes uit de reiswereld. Volg ook onze social media kanalen om niets te missen.

Athene, Griekenland

Fototentoonstelling 100 Griekse bestemmingen en borrel

Kom op 15 januari om 16.00 uur naar het Griekse terras en hef samen een Grieks biertje op het I Love Griekenland project.

Uitnodiging: Amazing Thailand borrel Vakdag

Thailand, het land van de glimlach, schitterende witte stranden, geweldig eten en indrukwekkende cultuur. De Tourism Authority of Thailand en Thai Airways International (THAI) nodigen je graag uit op de Vakantiebeurs om met ons het glas te heffen op het nieuwe jaar.

Tokyo

Tokyo Tourism seminar for media & travel agents

The seminar will focus on the major new phase of development currently occurring in Tokyo, driven by the Olympic Games Tokyo 2020 as well as by the rapid growth in travel to Japan.

Uitnodiging: beers & bites van P&O Ferries en Noord-Engeland

Dit jaar is Noord-Engeland goed vertegenwoordigd op de Vakantiebeurs. P&O Ferries en Noord-Engeland willen hier graag met je op proosten voor een mooi Noord-Engels reisjaar in 2020. 

LuxeTenten

Ervaar het Glamping gevoel bij LuxeTenten – Uitnodiging Netwerkontbijt

Tijdens de Vakantiebeurs vind je in de stand van LuxeTenten het ware glamping gevoel. Vanuit de drie unieke glamping tenten vertellen wij je graag meer over glamping en onze mogelijkheden.

Ras Al Khaimah

Persbijeenkomst Ras Al Khaimah tijdens de Vakdag

Als gastbestemming laat Ras Al Khaimah laat zich op vele manieren zien tijdens de Vakantiebeurs Vakdag. Zo organiseert de Ras Al Khaimah Tourism Development Authority (RAKTDA) van 14.00 tot 14.45 uur een persbijeenkomst.

Georgië

Presentatie verkeersbureau Georgië

Woensdag 15 januari presenteert Georgië zich als ideale zomer- en wintersportbestemming tijdens de Vakantiebeurs Vakdag.

Koro River Camp Botswana

Koro River Camp in Botswana: 5-sterren luxe in de wildernis

Koro River Camp in Botswana: ultiem genieten van de Afrikaanse natuur en er tegelijkertijd een positieve bijdrage aan leveren. Deze luxe lodge is een initiatief van de Timbo Foundation, een Nederlandse stichting die zich inzet voor de vrije migratie van wilde dieren door het creëren van corridors tussen bestaande natuurgebieden, herintroductie van de zwarte neushoorn en sabelantilope en bescherming van het luipaard.

Win een week verblijf in Zwitserland!

Wil jij kans maken op een week gratis verblijf in chalet L’Eau Vive in Zwitserland? Bezoek dan tijdens de Vakdag de stand van Interhome Vakantiewoningen en wie weet ga jij er met de hoofdprijs vandoor!

Bergen in Taiwan

Oosters Lunchen met Taiwan Tourism op de Vakantiebeurs Vakdag

Tijdens de Vakdag praat Taiwan Tourism Bureau je bij over de trends en ontwikkelingen in Taiwan, maak je kans op leuke prijzen en staat er een lekkere lunch klaar.

Unlimited Biking in San Francisco

Unlimited Biking in New York, San Francisco and Washington DC

Explore New York, San Francisco and Washington DC by bike with Unlimited Biking! Meet the team of this bicycle rental, tours & experiences company at the Vakantiebeurs Trade Day in hall 11.

Dominicaanse Republiek

Costa Rica begint het jaar educatief

Kom op 15 januari langs bij de groenste stand op de Vakantiebeurs en maak kennis met de Costa Rica experts. Speciaal op deze dag lanceert het Verkeersbureau van Costa Rica de Pura Vida University in Nederland en daar kan jij bij zijn!

De 10 leukste bestemmingen voor een stedentrip in de winter

Met sneeuw op de daken, de mooi verlichte straten, de geur van glühwein en lekkernijen kent de winter zijn charme. Nou denk je niet zo snel aan een stedentrip tijdens de winter, maar een aantal Europese steden zijn uiterst charmant in de winterperiode.

reisvoorbereiding

Opnieuw recordjaar Aad Struijs Persprijs

De jury van de Aad Struijs Persprijs (ASP) heeft zich beraden over de liefst 146 inzendingen die zij heeft ontvangen in de categorieën print, digitaal, foto en video/vlog. Vijftien inzendingen zijn gepromoveerd tot nominatie. Tijdens de Vakdag worden de winnaars bekendgemaakt.

Yimb influencer-uur tijdens de Vakantiebeurs Vakdag

Ontdek wat travel influencers voor jou kunnen betekenen tijdens het Yimb Influencer-uur

Tijdens de Vakantiebeurs Vakdag presenteren ervaren travel influencers zich aan professionals uit de branche tijdens het Yimb Influencer-uur. Maak onder meer kennis met Irma Knol, Mohsin van MOSHIN OP WERELDREIS en Maaike van Travelalut.

Maak kennis met gastbestemming Ras al Khaimah

Dit jaar is Ras Al Khaimah de gastbestemming van de Vakantiebeurs. Wat weet jij al van het meest avontuurlijke emiraat van de zeven Verenigde Arabische Emiraten? Spijker je kennis bij tijdens de webinars.

namibie

Vakantiebeurs 2020: Swakopmund als vertrekpunt rondreis Namibië

Wie denkt alleen in Zuid-Afrika met Nederlands uit de voeten te kunnen, heeft het mis. Ook in Namibië kun je namelijk met een beetje creativiteit terecht met Afrikaans, de oud-Nederlandse variant van de taal van de boeren die ooit in Zuidelijk Afrika een eerste Hollandse kolonie startten.

reisvoorbereiding

Mooi reisverhaal? Doe mee en win de Aad Struijs Persprijs 2020

Schrijvers, fotografen, bloggers, vloggers en filmers uit de reiswereld opgelet! Je hebt nog tot en met 18 november om je in te schrijven voor de Aad Struijs Persprijs 2020. Zo doe je mee.

Verdien jij de ‘Sustainable Travel Award’ 2020?

De nationale prijs voor duurzame projecten en initiatieven in de reisbranche, de ‘Sustainable Travel Award’, wordt weer uitgereikt; maar aan wie? Heb je of ken je projecten en initiatieven die positief bijdragen aan de balans van people, planet & profit? Schrijf ze in en doe mee!

Heb jíj het Beste Reisidee voor 2020?

Vakantiebeurs, ANVR, Emerce en Travel Impact Lab zijn op zoek naar innovatieve ideeën! Heb jij een geniaal idee of concept? En haakt dat aan bij sustainability, technology en/of customer experience, één van de pijlers van Travel Tomorrow? Doe dan mee aan het Beste Reisidee 2020!

Registreer je nu gratis
Registreer