Mooi reisverhaal? Doe mee en win de Aad Struijs Persprijs 2020

6 november 2019

 

Schrijvers, fotografen, bloggers, vloggers en filmers uit de reiswereld opgelet. Je hebt nog tot en met 18 november om je in te schrijven voor de Aad Struijs Persprijs 2020 (ASP). Maak kans op een geldprijs, de ASP-trofee en eeuwige roem. Er zijn inmiddels al veel mooie inzendingen binnen, maar daartussen mag die van jou niet ontbreken. Dus doe mee!

Vier vakprijzen

Voor de Aad Struijs Persprijs (ASP) 2020 dingen schrijvers, fotografen en  vloggers/filmers uit de reiswereld dit jaar mee naar maar liefst vier vakprijzen: print, blog, foto en video. Het werk moet zijn gepubliceerd in de periode van oktober 2018 tot oktober 2019.

De vernieuwing van de ASP de afgelopen jaren heeft tot doel om zoveel mogelijk soorten publicisten een kans geven om zich te onderscheiden. Iedere publicatie met een informatief of persoonlijk verhaal waar de lezer of kijker iets aan heeft, kan meedingen.

De drie deskundige jury’s Print, Blog en Foto/Video beoordelen alle inzendingen en kiezen daaruit de genomineerden en de vier winnaars. De genomineerden in de categorie Video maken dit jaar ook kans op de Vakantiebeurs/ASP Publieksprijs, gekozen door de bezoekers van de Vakantiebeurs.

Uitreiking

De vakprijzen bestaan uit een trofee en een geldbedrag. De uitreiking is op de vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht, woensdag 15 januari 2020, en wordt georganiseerd met medewerking van hoofdsponsor Vakantiebeurs. De nieuwe publieksprijs wordt aan het einde van de beurs bekend gemaakt. De ASP wordt daarnaast ondersteund door Baltus Communications en USP Marketing PR.

Winnaars 2019

De prestigieuze, onafhankelijke vakprijs bestaat al sinds 2007 en is vernoemd naar de veelgeprezen reisjournalist- en auteur Aad Struijs (1946-2004). De winnaars van 2019 op een rij:

  • In de categorie Tekst: Hans Avontuur met zijn artikel “De vervloekte bergen” in National GeographicTraveler
  • In de categorie Foto: Frits Meyst met “Op pad met de arendjagers” in National GeographicTraveler.
  • In de categorie Video/Vlog: Wouter Deboot met zijn videoserie “Dwars door Amerika”.

 

Zo doe je mee

Het is niet meer mogelijk om jouw reisverhaal in te sturen. De winnaars worden tijdens de Vakantiebeurs Vakdag op 15 januari 2020 bekendgemaakt.

Registreer je nu gratis
Registreer