Heb jíj het Beste Reisidee voor 2020?

29 oktober 2019

 

Vakantiebeurs, ANVR, Emerce en Travel Impact Lab zijn op zoek naar innovatieve ideeën! Heb jij een geniaal idee of concept? En haakt dat aan bij sustainability, technology en/of customer experience, één van de pijlers van Travel Tomorrow? Doe dan mee aan het Beste Reisidee 2020!

Sustainable Travel Award 2020

De reiswereld aan je voeten

Iedereen – ook jij – kan meedoen; zolang je maar een innovatief reisidee hebt. Stuur je reisidee in en daaruit worden 6 ideeën geselecteerd en uitgenodigd voor de halve finale op 12 december.
En word je dan gekozen tot een van de drie finalisten, dan ligt de reiswereld aan je voeten, want tijdens de Vakdag van de Vakantiebeurs op 15 januari mag je jouw idee presenteren aan een vakkundige jury, een zaal vol potentiële klanten en niet te vergeten investeerders.

Hoe werkt het?

Vul het formulier in, vertel ons alles over je innovatieve idee en wie weet heb jij wel het Beste Reisidee!

Wat kun je winnen?

Naast het dragen van de eretitel ‘Beste Reisidee 2020’, krijg je op Vakantiebeurs 2021 ook een eigen stand, heb je gratis toegang tot coaching- en brainstormsessies, masterclass, Travel events en gratis publiciteit op www.anvr.nlwww.emerce.nl en www.vakantiebeurs.nl.

En je hebt het stokje dan overgenomen van FlyGRN, een boekingsplatform voor milieubewuste reizigers, dat vorig jaar deze titel in de wacht heeft gesleept.

Vragen?

Heb je nog vragen? Mail ze naar traveltomorrow@anvr.nl.

Meer informatie over het Beste Reisidee voor 2020 vind je hier.

Registreer je nu gratis
Registreer