Ervaar het Glamping gevoel bij LuxeTenten – Uitnodiging Netwerkontbijt

9 januari 2020

 

LuxeTenten maakt mooie, duurzame en milieuvriendelijke glamping lodges en safaritenten. We doen dit al langer dan tien jaar naar volle tevredenheid van onze klanten. We zijn gevestigd in Emmeloord en genieten van het buitenleven. We houden van wandelen, reizen en avontuur. Het is onze passie. We houden van kamperen, maar vooral op een stijlvolle manier. Daarom voorzien we het buitenleven met al onze producten van een beetje luxe.
Tijdens de Vakantiebeurs vind je bij ons in de stand het ware glamping gevoel. Vanuit onze drie unieke glamping tenten vertellen wij je graag meer over glamping en onze mogelijkheden.

 

LuxeTenten

Netwerkontbijt Vakdag – 15 januari

Op de Vakdag nodigen wij jou graag uit voor ons LuxeTenten netwerkontbijt. Om 11.00 uur praat Richard Otten je bij over de Glamping Trends van 2020. Richard is eigenaar van o.a. Blogs4Travel en Glamping.nl. Aansluitend is er nog voldoende ruimte om samen met jouw branchegenoten te netwerken onder het genot van koffie en croissants. De bijeenkomst duurt tot 12.00 uur.

 

Aanmelden

Zien wij jou de 15e? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar marketing@luxetetenten.com.

 

Consumentendagen

Van 16 t/m 19 januari bieden wij een aantal campings de kans om hun Glamping te promoten te midden van onze glamping tenten. Ook dan zien wij jou graag in onze stand!

 

Praktisch

Wij staan in hal 7 bij het thema Kamperen aan de Kust.

Stands 07.C145, 07.D144, 07.D145

 

LuxeTenten

Koro River Camp Botswana
Koro River Camp Botswana
Koro River Camp Botswana
Registreer je nu gratis
Registreer