Webinar: maak kennis met gastbestemming Ras Al Khaimah

28 november 2019

 

Dit jaar is Ras Al Khaimah de gastbestemming van de Vakantiebeurs. Wat weet jij al van het meest avontuurlijke emiraat van de zeven Verenigde Arabische Emiraten? Spijker je kennis bij tijdens de webinars.

 

Introductiewebinar: ontdek de veelzijdigheid

Tijdens de introductiewebinar (met keuze uit 28 november en 4 december) maak je kennis met de veelzijdigheid van het emiraat. Ontdek alles over de ligging, het klimaat, het landschap en de vele mogelijke activiteiten en avonturen. Van Jebel Jais Zipline Tour, RAK’s nieuwste attractie, tot een jeepsafari in de woestijn. Zo krijg je als reisprofessional een goed beeld van het nog vrijwel onbekende emiraat. Ook delen we bijzondere verkoopargumenten voor diverse doelgroepen, waaronder families, koppels, en actievelingen. Wat mogen ze verwachten van een vakantie in het emiraat? Dat zal duidelijk worden tijdens deze webinar.

Meld je aan via de volgende link:
Webinar van donderdag 28 november om 16.00 uur
Webinar van woensdag 4 december om 10.00 uur

 

Vervolgwebinar: accommodaties

Tijdens het vervolgwebinar (met keuze uit donderdag 12 of woensdag 18 december) maak je kennis met de verscheidene accommodatiemogelijkheden in Ras Al Khaimah. Van iconische vijfsterrenhotels, all inclusive resorts en boetiekhotels tot aan campsites in de woestijn. We vertellen meer over welke accommodaties voor welke doelgroep geschikt zijn en welke faciliteiten ze waar mogen verwachten; van een kidsclub tot (aan te bevelen) restaurants.

Meld je aan via de volgende link:
Webinar van donderdag 12 december om 16.00 uur
Webinar van woensdag 18 december om 10.00 uur

 

Praktisch

Na het aanmelden ontvang je een Engelse bevestigingsmail en een reminder kort voor de webinar. Specifieke vragen mag je tijdens de webinar stellen, zodat we deze kunnen behandelen. De webinars worden in het Nederlands gegeven. Vragen? Neem contact op met office@travelproof.nl

Registreer je nu gratis
Registreer