Ontdek wat travel influencers voor jouw organisatie kunnen betekenen tijdens het Yimb Influencer-uur

19 december 2019

 

Tijdens de Vakantiebeurs Vakdag op woensdag 15 januari vindt van 11.45 tot 12.45 uur het Yimb Influencer-uur plaats. In dit uur presenteren ervaren travel influencers zich aan professionals uit de branche en geven zij een beeld van de wijze waarop zij in samenwerking van waarde kunnen zijn voor organisaties in de reisbranche.

 

Yimb influencer-uur tijdens de Vakantiebeurs Vakdag

Welke travel influencers kun je verwachten?

Tijdens de Vakdag zijn Irma Knol, Susan Hoffman, Kaz Paul van Manify.nl en The Hike, Erick van Travelaar, Mohsin van MOSHIN OP WERELDREIS, Denise van Inhetvliegtuig.nl, Suzanne van Meetings in the Sun, Maaike van Travel a Lut, Martijn van Reishonger en het Dutch Nomad Couple aanwezig.

Influencer square

Tijdens de Vakantiebeurs consumentendagen van 16 tot en met 19 januari wordt in de Verre Reizen-hal een influencer square ingericht. Een plek waar travel influencers hun vakantieherinneringen delen, zoals zij dit ook op hun platformen doen, en waar zij bezoekers inspireren ditzelfde te doen. Op de Vakantiebeurs Memory Wall powered by CEWE kunnen bezoekers op hun beurt vakantiebeelden achterlaten om mede-bezoekers op nieuwe vakantie-ideeën te brengen. Tevens geven dagelijks diverse travel influencers in het Experience Theater een 25 minuten durende presentatie over hun ervaringen als reiziger én influencer.

Programma

Het programma met presentaties van influencers in het Experience Theater tijdens de consumentendagen is als volgt:

 

Yimb influencer-uur Vakantiebeurs Vakdag

Registreer je nu gratis
Registreer