VvKR – Specialisten in Reizen

Ben je op zoek naar een betrouwbare reisorganisatie voor jouw vakantie? De VvKR is een vereniging van (nu) 390 reisspecialisten waarvan alle pakketreisaanbieders zijn aangesloten bij een reisgarantieregeling zoals SGRGGTO of STO-Garant. Dit betekent dat je je geld terugkrijgt als de touroperator van jouw geboekte vakantie failliet gaat. Boeken doe je dus met een gerust gevoel. Mocht er tijdens de reis onverhoopt iets gebeuren, dan ben je ook verzekerd. Alle leden hebben namelijk een verplichte bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor reisorganisaties/touroperators. Deze aansprakelijkheidsverzekering (AVB) dekt schade aan personen en/of zaken en de daaruit voortvloeiende gevolgschade.

Boeken bij één van de organisaties die bij de VvKR is aangesloten, betekent over het algemeen dat je in kleine groepen of op individuele basis reist, en overnacht in leuke, authentieke accommodaties op bijzondere locaties. Via de VvKR boek je die bijzondere trektocht in de Himalaya, een rustgevend wandelarrangement in Engeland, een heerlijke stedentrip in Parijs of een memorabele safari in Zuid- Afrika. Alles met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen.

blijf op de hoogte

Ja, stuur me de nieuwsbrief

Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste nieuwtjes, vakantie-inspiratie en de leukste winacties in je inbox hebt.

Tickets