Winacties op de vloer

Vakantiebeurs viert haar 50e editie feestelijk met bijzondere activiteiten, waaronder leuke spellen met mooie prijzen! We hebben 2 uitdagende spellen voor je in petto! Ook exposanten pakken flink uit met allerlei leuke winacties. Beproef je geluk en doe mee!

Travel Pub Quiz Kofferspel in de Vakantiebeurs Festivaltent

Tijdens de consumentendagen (16-19 januari) verzorgt de Vakantiebeurs 2x per dag een hele leuke Travel Pub Quiz Kofferspel op het podium in de grote Festivaltent, tussen hal 11 en 12. Per quiz mogen de winnaar en de nummer 2 een TravelBags koffer, tas of rugzak uitkiezen in de waarde van € 25 tot € 100. In iedere gekozen koffer zit nog een leuke verrassingsprijs, dus iedere winnaar heeft minimaal 2 prijzen (de koffer en de verrassing). Dit is het moment om je reiskennis te testen dus! Doe je mee?

De sponsoren met bijbehorende prijzen zijn:

Travelbags Koffers en tassen
Ras Al Khaimah Tickets en/of hotelovernachtingen
Vakantiebeurs Time to Momo Utrecht
NS International Retourtickets Berlijn

De travel pubquiz is een idee en concept van USP Marketing PR, het travel PR bureau van Nederland


Disclaimer

De Vakantiebeurs en gelieerde personen kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud noch uitvoering van de quiz. Hoewel de quiz met de grootste zorg is samengesteld, kunnen geen garanties worden gegeven met betrekking tot de juistheid van de weergegeven informatie. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Alle rechten voorbehouden©.

Gouden Ballonnen Actie – 50 jaar Vakantiebeurs

Wij zijn jarig! We vieren de 50e editie van de Vakantiebeurs en doen dat graag samen met jou! En dat doen we niet alleen in de speciale festivaltent maar op de hele vloer met de Gouden Ballonnen Actie! Elke dag worden er (verspreid over de dag) op de beursvloer maar liefst 50 grote opgeblazen gouden ballonnen losgelaten. Als je een ballon ziet grijp dan je kans en probeer ‘m te pakken te krijgen. Gelukt? Gefeliciteerd! Aan de ballon hangt een touwtje met een voucher met de gewonnen prijs, de naam en logo van de organisatie die de prijs ter beschikking stelt en het standnummer/de locatie. Zoek gauw de organisatie op en haal daar je prijs op. Veel plezier en succes enne…wij wensen je een gouden start 😉

De sponsoren met bijbehorende prijzen zijn:

Glamping4all Verblijf (1 week) in een luxe Safaritent
Newyork.nl Vouchers voor New York starters pakket
USP Las Vegas give aways
Apenheul Knuffelaap inclusief 2 vrijkaarten
Vakantiebeurs Time to Momo Utrecht
REiSREPORT Het boek ‘Niet-alledaagse bestemmingen’
Lonely Planet Abonnement op Lonely Planet Magazine
Holidayguru.nl Holidayguru handdoek
SunnyCars Boek: On a Roadtrip
Sunnycars Voucher 50 euro korting
CEWE Fotoboek t.w.v. Eur 29,95
Water To Go 50 cl. Water To Go Filterfles
Isropa Reizen Reischeque t.w.v. 250 Euro
Rolf Sanchez Tickets voor Afas Show
Riva Hotel Delft Overnachting inclusief diner
Erica op Reis Nieuwe boek van Erica Terpstra
Sunweb Bidons
VriendenLoterij Reistas
Tropenzorg Pakketje reisbenodigdheden

 

Andere leuke winacties op de vloer

Hal 7 Interhome Weekverblijf in villa – kleurplaatactie

Hal 7: Visit Cyprus i.s.m. Cyprus Agrotourism Company: Maak kans op 2 x een verblijf van 5 nachten voor 2 personen op donderdag 16 januari in een agrotourism accommodatie op Cyprus.

Hal 12 Qantas Meld je aan voor de nieuwsbrief en win 2 vliegtickets naar Australië!

Hal 9 Zoover Speel het kofferspel en win een citytrip naar NYC!

Hal 12 Print gratis je favoriete vakantiefoto uit op het Influencer Square (met CEWE), hang deze daar op de Memory Wall én plaats deze online met de hashtags #iedereenisinfluencer #vakantiebeursmemorywall #vakantiebeurs – onder alle posts wordt 2 x 2 kaartjes verloot voor Rolf Sanchez live in AFAS live op 10 april.

Het Nederlands kampioenschap koffer inpakken

Elke dag gaan op de stand van Holidayguru (stand 11.C049) mensen de strijd aan voor de titel: ‘Snelste koffer inpakker van Nederland’. Elke tien minuten is er een nieuwe ronde waarbij twee mensen kans kunnen maken op het winnen van dit Nederlands kampioenschap. Ben je de snelste koffer inpakker van Nederland? Dan win je naast een mooie koffer van Travelbags ook een volledig verzorgde reis voor twee personen naar Brazilië met Corendon. Start maar met oefenen!

De sponsoren met bijbehorende prijzen zijn:

Corendon Reis naar Brazilië voor twee personen
Travelbags Koffers voor dagwinnaars & hoofdwinnaar
Holidayguru Strandhandoeken

Sponsoren


blijf op de hoogte

Ja, stuur mij de nieuwsbrief

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Vakantiebeurs nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

    Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste nieuwtjes, vakantie-inspiratie en de leukste winacties in je inbox hebt.

    Registreren
    Tickets