WE HOREN GRAAG VAN JE

Contact & tarieven

Hoewel een tikkeltje anders dan normaal én op een ander moment dan gewend, blijft het tijdens deze Vakantiebeurs onze missie om samen met jou bezoekers te informeren en enthousiasmeren over veilig reizen in 2021. Doe je met ons mee?

Je kan ons telefonisch of per mail bereiken voor meer informatie over de deelnamemogelijkheden. Uiteraard ben je ook van harte welkom op kantoor voor een kop koffie – natuurlijk op 1,5 meter afstand!

Telefoon

Wij zijn dagelijks
telefonisch bereikbaar
van 08.00 tot 18.00 uur.

030 – 295 29 99

E-mail

Je ontvangt binnen twee
werkdagen een reactie van ons.

tineke.tees@jaarbeurs.nl
arjen.van.der.linden@jaarbeurs.nl

Vakantiebeurs 2021

Tariefaanvraag

Deelnemen aan de Vakantiebeurs kan met ieder budget. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

MyJaarbeurs

Direct inschrijven

Wil je je direct inschrijven als exposant voor de Vakantiebeurs 2021? Dat kan via het nieuwe systeem ‘MyJaarbeurs’. Er staat een ‘Exhibitor Checklist’ voor je klaar waarmee je je optimaal kunt voorbereiden op de beurs. Daarnaast vind je alle informatie die je nodig hebt op één plek, zoals praktische informatie over de opbouw, een webshop voor al je bestellingen en diverse marketing tools.

Klik op ‘Forgot your password?’ om het wachtwoord aan te vragen. Wordt het account niet gevonden? Maak dan via ‘Sign up’ een nieuw account aan.

Even voorstellen

Accountmanagers

Tineke

Tineke Tees

tineke.tees@jaarbeurs.nl

Mijn roots liggen in de reiswereld. Tijdens de Vakantiebeurs krijg ik elke keer weer veel energie van alle mooie bestemmingen. Graag kijk ik samen met partners naar manieren om een product op een unieke manier onder de aandacht te brengen. Want juist door intensief samen te werken, zet je een mooi evenement neer!

Arjen

Arjen van der Linden

arjen.van.der.linden@jaarbeurs.nl

Of ik de reiswereld ken? Nou en of! Jaren heb ik gewerkt als animator en reisleider.

Al vanaf 2016 ben ik betrokken bij de Vakantiebeurs. Dus toen er een plek in het team vrijkwam, was de keuze snel gemaakt.