Alle ogen op jou gericht

Deelnamemogelijkheden

Vier dagen lang bezoeken reislustige consumenten en reisprofessionals de Vakantiebeurs. Dé plek om jouw merk, bedrijf of organisatie in de kijker te spelen. Of je nu werkt voor een grote organisatie of een kleine specialist, laat zien dat jouw organisatie deel uitmaakt van het speelveld. Deelnemen aan de Vakantiebeurs kan met ieder budget en met elke (marketing)doelstelling.

All-in & eigen standbouw

Voor een professionele eventdeelname biedt ons all-in standbouwpakket alle basisvoorzieningen. Je hoeft alleen jouw promotiemateriaal toe te voegen en wij regelen de rest. Liever een stand die perfect past bij jouw organisatie? Kies dan voor eigen standbouw en schakel een standbouwer in voor een naadloze look & feel op de Vakantiebeurs.

Geef je deelname extra zichtbaarheid

Terras sponsoring

Wil je meer naamsbekendheid genereren en top of mind zijn bij bezoekers? Verbind jouw organisatie aan een van de vele terrassen op het event. Als hoofdsponsor en naamgever van het terras bepaal je in samenspraak met ons de look & feel.

Digital advertising

Of je nou aanbiedingen wilt tonen, naamsbekendheid wilt genereren, of enkel de locatie van jouw stand wilt communiceren; op de digitale schermen in de centrale Jaarbeurs-hallen ben je gegarandeerd in beeld.

Online branding

Wil je voorafgaand aan de Vakantiebeurs extra zichtbaar zijn bij reisfanaten? Promoot jouw beursdeelname via onze online kanalen. Zo profiteer je optimaal van de spotlights tijdens de marketingcampagne van Vakantiebeurs en kunnen bezoekers niet om je heen tijdens hun eventvoorbereiding.

Buitenreclame

Een blijvende indruk achterlaten? Faircom Media coördineert alle exposure mogelijkheden in en rondom het Jaarbeurs terrein. Je kunt hier denken aan creatieve uitingen om uw bezoekers te enthousiasmeren en traffic te genereren naar jouw stand.

Theaters & presentaties

Vakantiebeurs-bezoekers staan altijd open voor het ontdekken van nieuwe bestemmingen, reizen of producten. Een theater is de uitgelezen kans om jouw organisatie als kennispartner te profileren en reizigers te inspireren! Wil jij graag een mooi, leerzaam en/of inspirerend verhaal vertellen? Presenteer jouw bestemming, reis of product aan bezoekers door middel van een inhoudelijke presentatie in een theater.

Gastland

Zet jouw vakantiebestemming op de kaart bij reisliefhebbers als gastland en tevens hoofdsponsor van de Vakantiebeurs. Als hoofdsponsor krijg je de unieke kans om mee te liften op de uitgebreide landelijke bezoekerscampagne. Jouw bestemming – populair of onontdekt – gaat mee in vrijwel álle Vakantiebeurs-communicatie op alle kanalen. Voor, tijdens en na het event.

Exposanten over Vakantiebeurs

Maatwerkopties

Heb je zelf een tof idee om jouw reisorganisatie in de kijker te spelen tijdens Vakantiebeurs? We zijn benieuwd! Onze accountmanagers gaan graag met je in gesprek over maatwerkopties om jouw doelstellingen te behalen.

Neem contact op

Travel & Tech

Travel & Tech is dé toonaangevende beurs die een ongeëvenaard inzicht biedt in de toekomst van reizen. Als exposant krijg je de unieke kans om jezelf te positioneren als pionier in de sector en te laten zien hoe jouw organisatie voorop loopt in de evolutie van het toerisme.

Kom tijdens Travel & Tech, op 8 & 9 Januari 2025 in Jaarbeurs Utrecht, in contact met professionals van reisorganisaties die op zoek zijn naar de volgende stap in hun digitale ontwikkeling en zet jouw oplossing op de kaart. Inspireer, deel kennis en laat zien dat digitalisering een must is!

Neem contact op voor meer informatie

Duurzame impact

De nieuwe Europese wetgeving vraagt van jouw bedrijf transparantie over de duurzaamheidsinspanningen. Vakantiebeurs helpt exposanten te voldoen aan deze nieuwe Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Van afval scheiden tijdens de op- en afbouwdagen tot duurzame catering.

meer informatie