8 t/m 12 januari 2025

Vakantiebeurs
& Travel Trade Day

De Vakantiebeurs is hét jaarlijks terugkerende reisevenement van Nederland. Een begrip in binnen- en buitenland, want niet vaak worden onder één dak alle zintuigen geprikkeld door zoveel organisaties en locals uit zoveel verschillende landen. Bezoekers komen naar het event om inspiratie op te doen, nieuwe bestemmingen te ontdekken, inhoudelijke informatie te halen en om hun eerstvolgende vakantie te boeken.

Ben jij aanwezig op hét reisevent van het jaar in Jaarbeurs, Utrecht?

Concept

De Vakantiebeurs is hét jaarlijks terugkerende reisevenement van Nederland. Een begrip in binnen- en buitenland waar handel in de reisbranche in beweging wordt gebracht door het creëren van bijzondere ontmoetingen tussen vakantiegangers, locals, reisaanbieders, reisprofessionals en bestemmingen. Het event brengt de (reis)wereld samen en maakt van elke bezoeker een wereldreiziger.

Bekijk de deelnamemogelijkheden

Facts & Figures 2024

71.112

Vakantiebeurs werd in 2024 bezocht door 71.112 vakantieliefhebbers.

1052

Vakantiebeurs had maar liefst exposanten in 2024.

100+

Meer dan 100 landen werden gerepresenteerd op Vakantiebeurs 2024.

Bekijk de aftermovie van Vakantiebeurs 2024

Travel Trade Day

In 2025 vindt Travel Trade Day op 8 & 9 januari plaats. Tijdens de B2B Vakdag komen reisprofessionals samen om te netwerken, geïnspireerd te raken én om zaken te doen.

Lees meer over Travel Trade Day

Exposanten over Vakantiebeurs

Ben er ook bij?

Duurzaamheid bij de Jaarbeurs

Onze ambitie is helder: de meeste duurzame organisator en facilitator van beurzen en events in Europa. We gaan voor CO2-positief, bouwen samen aan duurzame beurzen en events en zijn trotse en betrokken inwoner in Utrecht. We maken positieve impact samen met onze bezoekers, klanten, exposanten, organisatoren en medewerkers. Van afvalscheiding tot duurzame marketing en van een circulaire stand tot het inspireren van jouw stakeholders. Lees hieronder hoe je als exposant bij Jaarbeurs duurzame impact kunt maken.

Lees meer