IN ÉÉN DAG DE WERELD ROND

Vakantiebeurs Kids

Voor kinderen is er ontzettend veel te doen op de Vakantiebeurs! Ouders kunnen zich op hun gemak laten informeren en inspireren, terwijl de kids zich prima vermaken! Ontdek onderstaand wat je kan verwachten. Binnenkort vullen we de website aan naar de volgende editie.

Kidspaspoort & route

Voor de kleine reiziger was er een speciale kidsroute uitgestippeld op de beursvloer. Emmie van de Wereldtrein nam je mee op reis over Vakantiebeurs. Je verzamelde zoveel mogelijk stickers in je kidspaspoort, deed leuke activiteiten en aan het einde van de dag ben je een echte wereldreiziger geworden net als Emmie! Het kidspaspoort was gratis verkrijgbaar bij entree hal 8 en entree hal 10.

Vakantiebeurs Kidsclub

In de Vakantiebeurs Kidsclub was er de hele dag volop entertainment, animatie en spelletjes. Daarnaast was de kidsclub een veilige ruimte waar je kinderen kunt brengen met toezicht, zodat je zelf als ouder even de beursvloer kon verkennen.

Kids Vakantiegids meet & greet

Je kon langskomen (bij de meetinglounge) voor een unieke Kids Vakantiegids Meet & Greet! Hier kon je jouw favoriete mascottes in het echt ontmoeten en je kon zelfs een knuffels scoren. Een onvergetelijke ervaring voor de hele familie.

Kids Vakantiegids Awardshow

Op zondag 14 januari 2024 was het zover! De vrolijke vakantiemascottes opende het Kids Vakantiegids Awards event om 13:00 met een feestelijke parade over de beursvloer, om alle aanwezige kids mee te nemen richting het Dutch Travel Week Festival podium. Vanaf 14.00 uur ging het feest los met optredens, de vakantiemascottes en natuurlijk: de spannende uitreiking van de Kids Vakantiegids Awards 2024. Het was een feestelijke middag vol muziek, dans en gezelligheid!

Ja, stuur mij de nieuwsbrief

Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste nieuwtjes, vakantie-inspiratie en de leukste winacties in je inbox hebt.

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Vakantiebeurs nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.