9 t/m 12 januari 2025

Praktische informatie

Hier vind je alle essentiële informatie om je bezoek aan Vakantiebeurs soepel en aangenaam te laten verlopen. Klaar voor een dag vol vakantiepret!

Data en tijden

De volgende editie van de Vakantiebeurs vindt plaats van 9 tot en met 12 januari 2025 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Donderdag 9 januari: 09.30 – 17.00 uur*
Vrijdag 10 januari: 09.30 – 19.00 uur*
Zaterdag 11 januari: 09.30 – 19.00 uur*
Zondag 12 januari: 09.30 – 17.00 uur*

* bufferzone open vanaf 09.00 uur

Bereikbaarheid

De Vakantiebeurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De beste manier om naar de Jaarbeurs te komen is met het OV. Door woningbouw zijn de terreinen P1 en P3 niet langer beschikbaar. Wil je toch parkeren? Maak dan gebruik van P4 of de P+R terreinen in de omgeving.

check bereikbaarheid »

Plattegrond, route en handige info: download de app

Download de Jaarbeurs app op je smartphone en vind hier handige informatie voor jouw bezoek aan Vakantiebeurs. Vind routes op de plattegrond, doe mee aan leuke winacties en meer handige informatie.

Download de app

Met het OV

De trein is een aantrekkelijke manier om naar Jaarbeurs Utrecht te komen. De Vakantiebeurs ligt op minder dan 5 minuten loopafstand van het Centraal Station (kies uitgang Jaarbeurs). Via de NS Spoordeelwinkel koop je een combi-ticket. De ideale manier om voordelig met de trein de Vakantiebeurs te bezoeken.

Veelgestelde vragen

Hier vind je een overzicht met veelgestelde vragen aan Vakantiebeurs en de daarbij horende antwoorden.
Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

De Vakantiebeurs is van 9 t/m 12 januari 2025 bij Jaarbeurs, Utrecht

Donderdag 9 januari: 09.30 – 17.00 uur*
Vrijdag 10 januari: 09.30 – 19.00 uur*
Zaterdag 11 januari: 09.30 – 19.00 uur*
Zondag 12 januari: 09.30 – 17.00 uur*

* bufferzone open vanaf 09.00 uur

Op dit moment zijn de tickets nog niet in de verkoop. Houdt onze social media en nieuwsbrief in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn!

Deze informatie wordt binnenkort geüpdatet.

Het is niet mogelijk om contant te betalen bij Vakantiebeurs. Je kunt alleen met pin betalen. Dit geldt ook voor de garderobe (€2,50).

Nog heel even geduld, het kan zijn dat er wat vertraging is opgelopen. Heb je al je spambox/ongewenste mail gecontroleerd?

Als je ticket hier niet in staat, neem dan contact op met onze Visitor Service via info@jaarbeurs.nl. Zij helpen je graag verder.

Op P4 zijn voldoende parkeerplaatsen voor mindervaliden aanwezig. Op vertoon van een mindervalidenparkeerkaart kun je hier parkeren, mits de pashouder van de parkeerkaart aanwezig is. Het is niet mogelijk om vooraf mindervalidenparkeerplaatsen te reserveren. Voor mindervalide bezoekers willen we benadrukken dat parkeren niet gratis is, maar tegen het reguliere parkeertarief. Lees meer

Bekijk de plattegrond om te zien waar de parkeerterreinen liggen.

Boek je hotel »

Alhoewel we héél gek op dieren zijn, is het alleen toegestaan je hulphond(en) mee te nemen naar de Vakantiebeurs.

Van braadworst tot aan de Aziatische keuken! Tijdens de Vakantiebeurs kan je genieten van verschillende wereldse gerechten.

Wij geloven in een wereld waarin we zorgvuldig met elkaar en onze omgeving omgaan. En daarin nemen we onze verantwoordelijkheid. Zowel aangaande onze maatschappelijke doelen, richting onze mensen als voor de wereld waarin we leven. Klimaatverandering is één van de meest urgente problemen in de wereld van vandaag en we zijn vastbesloten om hierin onze bijdrage te leveren.

Lees hier alles over de duurzame ambitie van Jaarbeurs »

Korting op je volgende vlucht

Bezoekers van de Dutch Travel Week, waaronder Vakantiebeurs, profiteren nu van 10% korting op KLM, Airfrance & aangesloten partners.

Bekijk de voorwaarden

Ja, stuur mij de nieuwsbrief

Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste nieuwtjes, vakantie-inspiratie en de leukste winacties in je inbox hebt.

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Vakantiebeurs nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.