9 t/m 12 januari 2025

Eten & drinken

Ben jij een echte foodie? Reis aan de hand van smaken in één dag de wereld rond op Vakantiebeurs. Ontdek wat er allemaal te vinden is. Gaan we voor een echte Amerikaans burger vandaag? Of toch voor gyoza op het Azië terras? Straks nog even kijken bij de verschillende producten op de wereldmarkt. En dan eind van de middag naar de Bierstube? Bekijk onderstaand wat je kon verwachten tijdens Vakantiebeurs 2024. Binnenkort vullen we de website aan voor komende editie in 2025!

Azië & Afrika

Aziatisch Terras
Je houdt er van of je houdt er niet van….maar we beloven een en al gezelligheid met karaoke op het Aziatisch Terras! Maak kennis met de Aziatische keuken en haal heerlijke bao buns en gyoza’s. Mis ook het beste patatje rendang van Utrecht niet!

Afrika Terras
Kom in echte Afrikaanse sferen! Geniet van een Afrikaanse show, met een Afrikaans hapje erbij. Bij foodtruck Die Ou Braai kan je verschillende Afrikaanse gerechten + beenham vinden.

Mediterraans eten & prijzen winnen

Transavia Holidays Hotel Lobby 
Vanaf 09:00 uur (een half uurtje eerder dan dat de beursvloer opent) kun jij alvast genieten van een kopje koffie met gebak in de Transavia Holidays Hotel Lobby. Je checkt hier in voor jouw bezoekje aan Vakantiebeurs én maakt hier kans op te gekke prijzen. Hoe? Dat houden we nog even geheim…
Om 09:30 uur openen we hier Vakantiebeurs elke dag op een feestelijke manier.

SunnyCars Terras
Kom even bijtanken bij SunnyCars in mediterraanse sferen. Geniet hier van een breed assortiment broodjes en dranken én boek ook nog eens direct jouw huurauto voor je komende vakantie.
En voor de lucky ones onder ons, maak kans op vette prijzen met SunnyCars.

Corendon Terras
Neem plaats op het Corendon terras en droom weg naar je volgende zonnige vakantie. Je geniet hier van de lekkerste mediterraanse gerechten zoals pastel de nata, naanta gyros en pinsa charcuterie.

Groene Bestemmingen

Bierstube
Je kunt er niet omheen…de altijd gezellige Bierstube! De sfeer en muziek uit de verschillende landen komen helemaal tot zijn recht. Je wordt meegenomen door groene landen zoals Noorwegen, Zweden, Duitsland en nog meer. Stap er tijdens de Bierstube even uit en laat je los gaan! The Old Grill staat voor je klaar met heerlijke broodjes braadworst, frikadellen en apfelstrudels. Bij onze Jaarbeurs bar haal je de lekkerste Glühwein, bier en warme chocolademelk met slagroom!

Festival vibes

Dutch Travel Week Festival Foodtruck experience
Onder het genot van geweldige optredens van onder anderen CH!PZ, Robert van Hemert, Danny Froger en The Brotherhood, kun je verschillende lekkernijen scoren bij de foodtrucks en zijn er heerlijke drankjes te halen bij de bar. We maken er met elkaar een feestje van!

Festival Entree
Vanaf 09:30 betreed je via onze festival jouw dagje Vakantiebeurs. Haal hier bij de Vakantiebeurs Specials balie jouw plattegrond, verzilver jouw foodtour ticket of scoor je Kidspaspoort. Ook koop je hier jouw lot voor het prijzenfestival, waarvan de gehele opbrengst naar het Prinses Maxima Centrum gaat.

Wafelkraam
Kies jij liever een vakantie in de buurt in de Benelux? Proef dan alvast een stukje België bij de wafelkraam.

Winterse sferen

Nordics terras
Waan jezelf even in Noordse sferen op het Nordics terras. Kies hier uit een assortiment aan verse items, voor de snelle, gezonde en lekkere trek. Een heerlijk broodje erbij, een gezonde salade of een hartige snack.

Winterparadijs (unox bar)
Heb je net een rondje op onze schaatsbaan gedaan? Daar krijg je trek van! Haal op dit terras ernaast een lekker broodje Unox met natuurlijk de enige echte unox saus!

Cruise terras
Hoewel het eerste cruiseschip al in 1901 te water werd gelaten, werden cruisereizen pas populair halverwege de 20e eeuw. Cruiseschepen blijven over het algemeen redelijk lokaal, vandaar dat je op ons Cruise terras kan genieten van verschillende sandwiches en snacks vanuit onze Jaarbeurs keuken. Net zo lokaal.

Caribbean & Amerika terras

Caribbean Terras
Neem een kijkje op het Caribische terras en laat je meeslepen in de gezellige sferen van de muziek en dans. Geniet van de Caribbean show met een verse kokosnoot in de hand en proef de smaken van de Caribische keuken met Madam Cocos op het Caribbean terras.

USA Terras
Verdiep je in de Amerikaanse sferen op het USA Terras. Klop even aan bij de Saloon bar voor een American hotdog, tortilla wrap, bun pulled chicken en nachos. Wat ook niet mag ontbreken is natuurlijk de échte Amerikaanse burger van onze foodtruck!