9 t/m 12 januari 2025

Doe mee met de leukste activiteiten

Op Vakantiebeurs is er van alles te doen en te beleven. Stap binnen in de wereld van reisavonturen en vakantieplezier. Doe mee aan de leukste activiteiten en begin alvast met de vakantievoorpret! Vakantiebeurs is jouw toegangspoort tot een schat aan reismogelijkheden, waar voor iedereen iets te beleven valt. Binnenkort vullen we de website aan naar wat je kan verwachten tijdens Vakantiebeurs 2025.

Ontmoet reisexperts

Onze exposanten geloven in het creëren van unieke reiservaringen die aansluiten bij jouw wensen en verwachtingen. Of je nu solo reist, met je partner, vrienden of familie. Ze delen graag hun persoonlijke reisverhalen en insider-tips om jouw reis een echte droomreis te maken.

Dutch Travel Week Festival

Dit festival stond helemaal in het teken van het proeven, ruiken en ervaren van de verschillende culturen over de hele wereld. Je vond hier onder andere een groot open podium met muziek- en dansoptredens, talkshows en kookdemonstraties. Maar natuurlijk ook heerlijke hapjes & drankjes om echt in de vakantievibes te komen!

Wereldmarkt

Proef, ruik, zie en ervaar verschillende culturen op onze wereldmarkt! Je kon struinen langs kleurrijke kraampjes, gevuld met exotische lekkernijen en specerijen. Ga jij voor een hele pittige sambal uit Indonesië of kom jij de Surinaamse keuken proeven? Hier kwam je alvast in de sferen voor jouw volgende verre reis.

Prijzenfestival

Iedere dag maakte je kans op fantastische prijzen zoals: reisaccessoires, tegoedbonnen, dagtrips en zelfs complete vakanties! Een lot kocht voor het Vakantiebeurs Prijzenfestival kocht je bij je ticket. De volledige opbrengst van de loten is gedoneerd aan het Prinses Maxima Centrum.

Palmboom klimmen

Tijdens Vakantiebeurs 2024 kon je palmboom klimmen! Laat jouw klimkunsten zien bij deze tropische attractie! Klim jij als snelste in onze torenhoge palmbomen? Strijd tegen je vriend of familie.

Klimbos

Deze activiteit was alleen voor de échte avonturier! Je kon 7 meter de hoogte in op ons mobiele klimbos en ontdekte de acht verschillende parcours. Let op: minimale lengte 1,50m.

Schaatsen

Als er één ding niet mag missen tijdens deze wintermaanden, is het natuurlijk schaatsen! Misschien sta jij binnenkort wel op écht natuurijs in Canada, Zweden of Finland. Tijdens Vakantiebeurs kon je jouw kunsten laten zien op het ijs!

Kidsroute

Voor de kleine reiziger was er een speciale kidsroute uitgestippeld op de beursvloer.  Ouders konden zich op hun gemak laten informeren en inspireren, terwijl de kids zich prima konden vermaken.

Bierstube

Je kont er niet omheen…de altijd gezellige Bierstube! De sfeer en muziek uit de verschillende landen kwamen helemaal tot zijn recht. Je werd meegenomen door groene landen zoals Noorwegen, Zweden, Duitsland en nog meer. Onder genot van heerlijk eten en entertainment kon je alvast helemaal in de wintersport sferen komen.

Traditionele dansen

Sta jij binnenkort te swingen op het het geluid van Afrikaanse drums? Tijdens Vakantiebeurs werden er in alle hallen diverse optredens gegeven. Bewonder de prachtige drakendans, een traditionele volksdans uit de Chinese cultuur of dans mee met de Caribische danseressen! Het was allemaal te zien!