Header background image
In één dag de wereld rond

Plattegrond

Heb jij je Vakantiebeurs ticket al gekocht en je paspoort bij de hand? Tijdens Vakantiebeurs loop je in één dag een rondje om de wereld! Bij de ingang word je vriendelijk ontvangen door onze stewardessen en wordt je vliegticket gescand. Neem plaats in onze Check-inlounge en begin je dag met koffie & gebak. Vervolgens begint jouw avontuur! Laat je volop inspireren en onderdompelen in de wereld van reizen.

Heb je altijd al een geweldige safari willen doen in Afrika? Een indrukwekkende cruise naar Australië of een heerlijke luxe strandvakantie in Bali? Elke hal staat in het teken van een continent, waar onze exposanten je alvast een voorproefje geven van je volgende vakantie.

Ontdek Vakantiebeurs door onze themaroute’s

blijf op de hoogte

Ja, stuur me de nieuwsbrief

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Vakantiebeurs nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

    Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste nieuwtjes, vakantie-inspiratie en de leukste winacties in je inbox hebt.

    Registreren
    Tickets