8 & 9 January 2025

Travel Trade Days

Meet the world! Ontdek de nieuwste reistrends en netwerk met andere professionals uit de reisbranche tijdens de Travel Trade Days! Dit is hét moment waar reisprofessionals uit alle windstreken samen onder één dak komen om te netwerken, kennis op te doen en geïnspireerd raken. De dag sluiten we af met een gezellige netwerkborrel. 8 & 9 januari 2025 in Jaarbeurs Utrecht, kom je ook?

Hét netwerkevenement in de reisbranche

Verken de nieuwste reistrends en leg contacten met andere professionals uit de reisbranche tijdens de Travel Trade Days!

Nieuw in 2025
Tijdens de tweede editie van Dutch Travel Week in 2025 vindt er een gloednieuw evenement plaats dat helemaal draait om de digitalisering van de reisindustrie: Travel & Tech. Dit evenement valt samen met de Vakantiebeurs Travel Trade Days, die volgend jaar van één naar twee dagen worden uitgebreid. Zet deze data alvast in je agenda: 8 en 9 januari 2025! Lees meer

Waarom jij hier bij wil zijn!

Het reisevent van het jaar

Vakantiebeurs is het grootste reisevenement van het jaar, al meer dan 50 jaar bekend in binnen- en buitenland. Het dient als een platform voor brancheprofessionals, reisbedrijven en toeristen om samen te komen en verschillende reisgelegenheden te verkennen. Vakantiebeurs maakt deel uit van de Dutch Travel Week. Tijdens de Dutch Travel Week is Utrecht een week lang ‘het centrum van de wereld’.

Breid je netwerk uit

Breid je professionele netwerk uit, ga in gesprek met de reisindustrie en versterk belangrijke zakelijke relaties. Deze dagen bieden kansen voor reisagenten, touroperators, hoteliers, luchtvaartmaatschappijen en andere reisgerelateerde bedrijven om verbinding te maken, samenwerkingen te bespreken en deals te sluiten.

Verzamel kennis

Verdiep je in de huidige trends en ontwikkelingen, woon interessante sessies bij op ons hoofdpodium en in theaters, en doe nieuwe kennis en inspiratie op. De Travel Trade Days bevatten een reeks lezingen en workshops over reistrends, branche-inzichten en best practices. Het bijwonen van deze sessies is een uitstekende manier om kennis op te doen, ideeën uit te wisselen en te netwerken met branche-experts.

Internationaal

Kom naar het centrum van de reisindustrie, waar je tal van organisaties en locals uit verschillende landen op één plek zult vinden; bestemmingen, reisbureaus, luchtvaartmaatschappijen, hotels, touroperators en andere reisgerelateerde bedrijven van over de hele wereld. Deze diverse mix van exposanten stelt jou als bezoeker in staat om reismogelijkheden op wereldwijde schaal te verkennen.

Travel Trade Day in beeld

Ben je benieuwd naar een indruk? We hebben de meest betoverende momenten van 2024 vastgelegd op camera.

Bekijk de foto's en aftermovie

Activities

Opening Travel Trade Days

Om 10:30 uur is iedereen van harte welkom om de officiële opening van de Vakantiebeurs 2025 bij te wonen! Dit zal plaatsvinden in op het hoofdpodium van het Dutch Travel Week Festival. Mis dit feestelijke moment niet, het begin van 5 dagen vol inspiratie!

Travel Trade Days netwerkborrel

Natuurlijk, zoals gebruikelijk, is er aan het einde van de dag de Travel Trade Day-borrel zijn bij restaurant Speys, gesponsord door TravMagazine-TravelPro. Sluit deze dag af met je medeprofessionals terwijl je geniet van gezellige muziek, smakelijke drankjes en heerlijke hapjes vanaf 17:00 uur!

Programma

Tijdens de Trade Days barst het van de activiteiten in onze theaters, waar we kennis, trends en innovaties delen. Verwacht boeiende sprekers zoals de ANVR, interessante sessies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en een meeslepend verhaal van Baja Bikes over hoe je je kunt onderscheiden door klanttevredenheid.

Meeting Lounge

In hall 11 you will find the meeting lounge where you can meet with other professionals in the tourism industry. Make an appointment in advance by using the app so you will be sure that a table is reserved for you. Your table has the name of a country within one of the continents.

Facts & Figures 2024

8.150

Reisprofessionals hebben deelgenomen aan de Travel Trade Day 2024.

7.2

Het gemiddelde beoordelingscijfer van de bezoekers.

70%

Heeft (gedeeltelijke) beslissingsbevoegdheid.

Ja, schrijf me in voor de nieuwsbrief

Wil je niets missen? Ontvang de laatste updates over de Travel Trade Days rechtstreeks in je inbox.

    By clicking on register you give permission to Jaarbeurs B.V. to process your name and email address for sending the Vakantiebeurs newsletter. You can withdraw your consent at any time via the unsubscribe function in the newsletter.

    Would you like to know how Jaarbeurs B.V. handles your personal data? Then clickhere for our privacy statement.