8 & 9 januari 2025

Ontdek de Travel Trade Days

Op 8 én 9 januari opent Vakantiebeurs haar deuren speciaal voor professionals in de reisbranche. Tijdens de Travel Trade Days staat netwerken, kennis uitwisselen en ontmoeten van aanbieders centraal. Ontmoet nieuwe of oude bekenden uit de branche, praat elkaar bij over de laatste stand van zaken en sluit de dag af tijdens de netwerkborrel. Volg kennissessies in de diverse theaters op de beursvloer en krijg tips en tricks voor jouw onderneming.

Wat is er te beleven?

Kennistheaters

Over de gehele beursvloer zijn er verschillende theaters waar de hele dag kennissessies te volgen zijn. Diverse sprekers praten je bij over de laatste trends en ontwikkelingen binnen de reisbranche.

Meetinglounge

Nieuwe of oude bekenden ontmoet je in de meetinglounge. Via ons online netwerkplatform kun je vooraf in contact komen met andere reisprofessionals en plan je eenvoudig afspraken in.

Mainstage

Volg keynote sessies van innovatieve sprekers op de mainstage van de Travel Trade Days. Daarnaast is hier op 8 januari de spetterende opening van Vakantiebeurs, dit wil je niet missen!

Netwerkborrel

Traditiegetrouw vindt op dag 1 van Vakantiebeurs de netwerkborrel plaats bij restaurant Speys, gesponsord door TravMagazine & TravelPro. Eindig dag één met je mede-professionals onder het genot van een drankje, kleine hapjes en goede muziek.

Sfeerimpressie

Ben jij er aankomende editie bij?

Bezoekers over Vakantiebeurs Travel Trade Days