9 t/m 12 januari 2025

Ontdek Vakantiebeurs

Vakantiebeurs is hét reisevent en bestaat al sinds 1970. Hier ben je als reiziger op de juiste plek voor alles wat te maken heeft met jouw komende reis. Doe nieuwe vakantie-inspiratie op en laat je informeren door onze reisexperts. Verwacht een groot aanbod organisaties, hotels en bestemmingen die jou de perfecte vakantie kunnen aanbieden. Ga op avontuur, beleef een dagje uit en maak onvergetelijke herinneringen: er is enorm veel te doen en te zien. Ga bijvoorbeeld indoor surfen, duiken of geniet alvast van de keuken van jouw komende reis. Kijk, proef en beleef het zelf!

Sfeerimpressie 2024

Op Vakantiebeurs 2024 was enorm veel te zien, doen en te beleven. Bezoekers boekten vakanties, ontdekten nieuwe plekken en bereidden hun volgende reis optimaal voor. Daarnaast waren er talloze activiteiten, volop entertainment en food & drinks. Benieuwd naar wat je heb gemist? Bekijk onze sfeerimpressie.

Ben er ook bij?

Wat is er te beleven?

Food & drinks

Proef de smaken van de hele wereld! Vakantiebeurs is een walhalla voor foodies. Proef Zuid-Afrikaanse wijntjes, geniet van een heerlijke gyoza of bao bun of neem de lekkerste sambal mee naar huis.

Avontuur

Sta niet stil en beleef diverse activiteiten om helemaal in de sfeer van je volgende reis te komen. Klimmen in het klimbos, bobsleeën, rodeo stier, schaatsen, VR-experiences en nog veel meer.

Shows

Laat je verrassen door optredens en show van verschillende culturen. Spot jij de Afrikaanse drums, Chinese drakendans of Caribische danseressen?

Kids

Er is volop entertainment in de Vakantiebeurs Kidsclub, waar de kleine avonturier zich nooit verveelt. Of volg de Kidsroute met ons kidspaspoort en ontvang leuke spelletjes en kleine cadeautjes.

Optredens

Van Danny Froger tot Ch!pz, op ons Dutch Travel Week Festivalpodium geniet je de hele dag van optredens van diverse artiesten.

Feest

Samen met je partner, vriend, vriendin, broer, zus, ouder of kind naar Vakantiebeurs is echt een dagje uit!

Bezoekers over Vakantiebeurs

Ja, stuur mij de nieuwsbrief

Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste nieuwtjes, vakantie-inspiratie en de leukste winacties in je inbox hebt.

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Vakantiebeurs nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.