Header background image
In één dag de wereld rond

Vakantiebeurs Kids

Voor kinderen is er ontzettend veel te doen op de Vakantiebeurs! Ouders kunnen zich op hun gemak laten informeren en inspireren, terwijl de kids zich prima vermaken!

Kidspaspoort & route

Voor de kleine reiziger is er een speciale kidsroute uitgestippeld op de beursvloer. Emmie van de Wereldtrein neemt je mee op reis over Vakantiebeurs, verzamel zoveel mogelijk stickers in je kidspaspoort, doe leuke activiteiten en aan het einde van de dag ben je een echte wereldreiziger net als Emmie! Het kidspaspoort is gratis verkrijgbaar bij entree hal 8 en entree hal 10.

Vakantiebeurs Kidsclub

In de Vakantiebeurs Kidsclub is er de hele dag volop entertainment, animatie en spelletjes. Daarnaast is de kidsclub een veilige ruimte waar je kinderen kunt brengen met toezicht, zodat je zelf als ouder even de beursvloer kan verkennen.

Via de onderstaande pagina kun je je kind gratis aanmelden voor een van de activiteiten. Kies een betreffende dag, tijdstip en breng op deze dag je kind bij de Vakantiebeurs Kidsclub in hal 12.

Kids Vakantiegids meet & greet

Kom langs op zaterdag 13 januari tussen 11:00 en 15:30 uur in hal 11 (bij de meetinglounge) voor een unieke Kids Vakantiegids Meet & Greet! Ontmoet jouw favoriete mascottes in het echt en wie weet scoor je zelfs een knuffel! Een onvergetelijke ervaring voor de hele familie.

Kids Vakantiegids Awardshow

Op zondag 14 januari 2024 is het zover! De vrolijke vakantiemascottes openen het Kids Vakantiegids Awards event om 13:00 met een feestelijke parade over de beursvloer, om alle aanwezige kids mee te nemen richting het Dutch Travel Week Festival podium. Hier barst vanaf 14.00 uur het feest los met optredens, de vakantiemascottes en natuurlijk: de spannende uitreiking van de Kids Vakantiegids Awards 2024. Het wordt een feestelijke middag vol muziek, dans en gezelligheid! Ben jij er ook bij?

GENIET VAN DE WINTERPRET OP HET IJS!

Schaatsen

Als er één ding niet mag missen tijdens deze wintermaanden, is het natuurlijk schaatsen! Kom jij langs?

blijf op de hoogte

Ja, stuur me de nieuwsbrief

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Vakantiebeurs nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

    Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste nieuwtjes, vakantie-inspiratie en de leukste winacties in je inbox hebt.

    Registreren
    Tickets