Header background image
HÉT NETWERK EVENT IN DE REISBRANCHE

Let’s meet again in 2023!

Op 11 januari 2023 ontvangen we je graag weer fysiek tijdens de Vakantiebeurs Vakdag. Deze vindt weer als vanouds voor de consumentendagen van de Vakantiebeurs plaats. Hét netwerkevent in de reisbranche waar kennisdeling, inspiratie en elkaar weer live ontmoeten centraal staan. In de verschillende theaters op de beursvloer worden interessante en kwalitatieve sessies gegeven over o.a. de laatste reistrends. We sluiten de dag af met het Vakdagborrel, waarbij netwerken en gezelligheid centraal staan. Noteer het event vast in je agenda en dan zien we je graag weer in Jaarbeurs, Utrecht!

IMPRESSIE

Vakdag in beeld

We legden de mooiste momenten van de Vakantiebeurs Vakdag 2020 vast op camera. Een mooie sfeerimpressie van het grootste netwerkevent van de reisbranche.

Programma

Wij zijn druk bezig om een mooi programma neer te zetten voor de Vakdag 2023. Net als voorgaande jaren gaan wij ook de aankomende editie knallend van start met een spetterende, maar ook zeker inhoudelijke opening. Trends en ontwikkelingen, feiten en cijfers en een dosis aan inspiratie komen deze dag voorbij. We sluiten de dag af met de Vakdagborrel, waarbij netwerken en fun onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes de zakelijke aftrap van de Vakantiebeurs pas echt compleet maken! Het programma verschijnt begin oktober op de website.

VAKDAG

Facts & Figures 2020

12.925

reisprofessionals bezochten de Vakdag in 2020

89%

beoordeelt de Vakdag met een 7 of hoger

77%

is (mede) beslissingsbevoegd

77%

beoordeelt het aanbod als (zeer) goed

blijf op de hoogte

Ja, stuur me de nieuwsbrief

    Wil je niets missen? Ontvang direct de laatste nieuwtjes over de Vakantiebeurs Vakdag in je mailbox.

    Registreer je nu gratis
    Registreer