Header background image
6-7
april '21
dagen tot de vakantiebeurs

Vakantiebeurs Vakdag, eenmalig anders

Vanwege de huidige uitzonderlijk tijd en de verwachting dat consumenten ook in 2021 hun vakantie later gaan plannen dan tot nu toe gebruikelijk, hebben we besloten om Vakantiebeurs 2021 eenmalig te verschuiven van januari naar 8 t/m 11 april. De Vakdag, die traditioneel voorafgaat aan het evenement, wordt nu gespreid over twee dagen, 6 en 7 april.

Reserveer 6 en 7 april 2021 alvast in je agenda. De registratie voor de Vakdagen start in februari.

Veilig naar de vakdagen

Uiteraard zullen de Vakdagen er vanwege de COVID-19 maatregelen eenmalig anders uit komen te zien. De beurs wordt ruim opgezet, alle activiteiten worden georganiseerd volgens het 1,5-meterprotocol en aan de hand van looproutes en tijdsloten zorgen we ervoor dat het nooit te druk wordt op de beursvloer. Natuurlijk kijken we ook naar online alternatieven. Hierover informeren we je via onze nieuwsbrief en social kanalen in de komende maanden.

Laten we juist nu als reisbranche weer met elkaar in gesprek gaan. Luisteren, leren van en mét elkaar, inspireren en motiveren om de toekomst met vertrouwen in te gaan. Het verlangen naar het opnieuw ontmoeten, samenwerken, kennisdelen en zakendoen is – nu meer dan ooit – zeer groot. Het Travel Congress vindt zoals gepland gewoon plaats aan het begin van het jaar, op 14 jaunari 2021. De kaartverkoop hiervoor start in december.

We ontvangen je graag op onze evenementen in 2021.

VAKDAG

Facts & Figures

12.925

reisprofessionals bezochten de Vakdag in 2020

92%

heeft de Vakdag al vaker bezocht

77%

is (mede) beslissingsbevoegd

77%

beoordeelt het aanbod als (zeer) goed

Laatste updates

Coronavirus

Lees het laatste nieuws over het coronavirus (COVID-19) voor de reisbranche op de website van ANVR.

Terugblik

Al 50 jaar een begrip

Met elkaar staan we voor 50 jaar reisgeschiedenis. Ga je even mee terug in de tijd? Blik terug op 50 jaar Vakantiebeurs.

blijf op de hoogte

Ja, stuur me de nieuwsbrief

    Wil je niets missen? Ontvang direct de laatste nieuwtjes over de Vakantiebeurs Vakdag in je mailbox.

    Partners van Vakantiebeurs

    Registreer je nu gratis
    Registreer