Header background image
HÉT NETWERKEVENT IN DE REISBRANCHE

Vakantiebeurs Vakdag 2023

Op 11 januari 2023 ontvangen we je graag weer fysiek tijdens de Vakantiebeurs Vakdag. Deze vindt weer als vanouds voor de consumentendagen van de Vakantiebeurs plaats. Hét netwerkevent in de reisbranche waar kennisdeling, inspiratie en elkaar weer live ontmoeten centraal staan. In de verschillende theaters op de beursvloer worden interessante en kwalitatieve sessies gegeven over o.a. de laatste reistrends. We sluiten de dag af met de Vakdagborrel, waarbij netwerken en gezelligheid centraal staan. Ben jij erbij? Registreer je nu en dan zien we je graag weer in Jaarbeurs, Utrecht!

Programma

We hebben weer een bomvol programma voor je klaarstaan! Van inhoudelijke kennissessies en inspiratiesessies tot een spetterende borrel for good old times. Hoe fijn om je vakgenoten weer live te kunnen ontmoeten.

B2B-zone

Voor reisprofessionals is er een B2B-zone. Bezoek jij de trade units tijdens de Vakdag? Om te netwerken of gewoon gezellig bij te praten is het Aloha terras van Sunny Cars the place to be!

azie-entertainment

Vakdagborrel

We sluiten de Vakdag af met de Vakdagborrel, waarbij netwerken onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes de zakelijke aftrap van de Vakantiebeurs echt compleet maken! Mede mogelijk gemaakt door TravMagazine.

IMPRESSIE

Vakdag in beeld

Ben je benieuwd naar een impressie van de Vakdag? We legden de mooiste momenten van de Vakantiebeurs Vakdag 2020 vast op camera. Een mooie sfeerimpressie van het grootste netwerkevent van de reisbranche.

Programma

Het programma staat live! Net als voorgaande jaren gaan wij ook de aankomende editie knallend van start met een spetterende, maar ook zeker inhoudelijke opening. Trends en ontwikkelingen, feiten en cijfers en een dosis aan inspiratie komen deze dag voorbij. We sluiten de dag af met de Vakdagborrel inclusief DJ, gesponsord door TravMagazine. Deze staat als vanouds in het teken van netwerken en fun, onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Dé traditionele zakelijke aftrap van een nieuwe reisjaar! Goed om te weten dat de activiteiten die exposanten organiseren tijdens de consumentendagen niet plaatsvinden op de Vakdag.

VAKDAG

Facts & Figures 2020

12.925

reisprofessionals bezochten de Vakdag in 2020

89%

beoordeelt de Vakdag met een 7 of hoger

77%

is (mede) beslissingsbevoegd

77%

beoordeelt het aanbod en de B2B-opties als (zeer) goed

blijf op de hoogte

Ja, stuur me de nieuwsbrief

    Wil je niets missen? Ontvang direct de laatste nieuwtjes over de Vakantiebeurs Vakdag in je mailbox.

    Partners van Vakantiebeurs Vakdag

    Registreren
    Registreer je nu gratis
    Registreer