Jouw reis begint hier

Vakantiebeurs & Vakdag 11 t/m 15 januari 2023

De Vakantiebeurs is hét jaarlijks terugkerende reisevenement van Nederland. Een begrip in binnen- en buitenland, want niet vaak worden onder één dak alle zintuigen geprikkeld door zoveel organisaties en locals uit zoveel verschillende landen. Bezoekers komen naar het event om inspiratie op te doen, nieuwe bestemmingen te ontdekken, inhoudelijke informatie te halen en om hun eerstvolgende vakantie te boeken.

Bij de Jaarbeurs is iedereen welkom in een veilige omgeving. Lees hier de laatste updates vanuit Jaarbeurs rondom het coronavirus.
VAKANTIEBEURS 2020 IN CIJFERS

Facts & figures

De feestelijke 50ste editie van de Vakantiebeurs werd in 2020 bezocht door 100.797 vakantieliefhebbers.

100.797

vakantieliefhebbers bezochten de Vakantiebeurs in 2020

1.106

deelnemers in 2020

2,8x

gaan bezoekers per jaar op vakantie

€ 3.390

wordt jaarlijks p.p. aan vakanties gespendeerd

Bezoekersprofiel

Ontmoet de
reislustige
bezoeker

De Vakantiebeurs-bezoeker gaf afgelopen jaren gemiddeld € 3.390,- per persoon per jaar uit aan vakanties. Dit is € 2.000,- meer dan de gemiddelde Nederlander. Een doelgroep die je ongetwijfeld beter wilt leren kennen en graag bij op de radar wilt komen!

Al 50 jaar een begrip

Concept

De Vakantiebeurs is hét jaarlijks terugkerende reisevenement van Nederland. Een begrip in binnen- en buitenland waar handel in de reisbranche in beweging wordt gebracht door het creëren van bijzondere ontmoetingen tussen vakantiegangers, locals, reisaanbieders, reisprofessionals en bestemmingen. Het event speelt een rol in het aanjagen van de honger naar reizen. Tegelijkertijd geeft het houvast en richting aan (vak)bezoekers.

Zet jouw organisatie op de kaart

Deelnamemogelijkheden

Zet jouw organisatie, bestemming of reisproducten op de kaart bij reisfanaten. Van een all-in standbouwpakket tot online promotiemogelijkheden; deelnemen aan de Vakantiebeurs kan met ieder budget en gericht op elke (marketing)doelstelling.

Online branding

Stands & all-in pakketten

Laat je merk, organisatie of bestemming opvallen met een spraakmakende stand.

LEES MEER

Theaters & presentaties

Verzorg een inspirerende presentatie of workshop in één van de theaters.

LEES MEER

Branding & sponsoring

Breng jouw merk of boodschap onder de aandacht middels branding en sponsoring.

LEES MEER

Ontmoet de reisprofessional

Vakdag
11 januari

In 2023 vindt de Vakdag op 11 januari plaats. Tijdens de B2B Vakdag komen reisprofessionals samen om te netwerken, geïnspireerd te raken én om zaken te doen.

Hét kennisevent voor de professionele reisbranche

Travel Congress
11 januari

Ondanks dat de Vakdag en Vakantiebeurs dit jaar niet doorgaan, vindt op 11 januari 2022 nog wel het Travel Congress plaats. Met aankomende editie speciale aandacht voor het herbouwen van het landschap van de reissector. Dit wordt een online event.
onze partners

Deze partners zijn aan boord

Contact