DE VAKANTIEBEURS IN CIJFERS

Facts & Figures

De Vakantiebeurs is dé beurs op het gebied van van vakanties. Van dagje weg in eigen land tot avontuurlijke reis aan de andere kant van de wereld. Vakantiebeurs 2019 trok 103.312 bezoekers. Allemaal vakantieliefhebbers die naar Utrecht zijn afgereisd voor een bezoek aan het grootste reisevenement van Nederland.

PRECIES

1.147

deelnemers

MAAR LIEFST

103.312

bezoekers

BEZOEKER GAAT

2,5x

per jaar op vakantie

SPENDEERT

€ 3.395

p.p. per jaar aan vakanties

Bezoekersprofiel

Ontmoet de
reislustige
bezoekers

De Vakantiebeursbezoeker geeft gemiddeld  € 3.395,00 per persoon per jaar uit aan vakanties. Dit is € 2.000,00 meer dan de gemiddelde Nederlander.

Al 50 jaar een begrip

Concept

In 2020 organiseren we een bijzondere editie van de Vakantiebeurs: we bestaan namelijk 50 jaar! Deze mijlpaal vieren we graag met onze bezoekers, partners en exposanten. Met elkaar staan we immers voor 50 jaar reisgeschiedenis.

Maak deel uit van de wereld van Vakantiebeurs

Deelnamemogelijkheden

Op de Vakantiebeurs zijn alle werelddelen vertegenwoordigd. Voor iedereen is ruimte: van grote organisaties tot meer specialistische reisprofessionals. Deelnemen aan de Vakantiebeurs kan met ieder budget en gericht op elke (marketing)doelstelling. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We helpen graag!

Stands & Paviljoenen

Wil jij je merk, organisatie of bestemming laten opvallen met een spraakmakende stand of paviljoen? Niets is te gek! We vinden het leuk om met je mee te denken over hoe je jouw stand of paviljoen kan laten knallen.

LEES MEER

Theaters & Presentaties

Bezoekers van de Vakantiebeurs laten zich graag inspireren door een mooi verhaal over een merk, organisatie of bestemming. Kom jij een workshop of presentatie geven in één van onze theaters?

LEES MEER

Branding & Sponsoring

Met 103.312 (vak)enthousiastelingen is de Vakantiebeurs dé locatie om jouw merk of boodschap onder de aandacht te brengen. Dit kan door promotie, branding, sponsoring… misschien heb je zelf een mooi idee?

LEES MEER

Ontmoet de reisprofessional

Vakdag/ B2B-lounge

Ook vakbezoekers mogen de Vakantiebeurs niet missen. Op woensdag 15 januari komen hier alle vakenthousiastelingen samen onder één dak om te netwerken, geïnspireerd te raken, geüpdatet te worden over de laatste trends en ontwikkelingen op reisgebied én om zaken te doen. Daar wil je toch bij zijn?

Houd je vakkennis
up-to-date

Travel congress

De Vakantiebeurs en ANVR lanceerden in 2019 een nieuw jaarlijks initiatief: het Travel Congress. Een onafhankelijk kennisevent voor professionals in de reisbranche. Een gevarieerd, sterk inhoudelijk programma waarin je handvatten toegespeeld krijgt die direct toepasbaar zijn in je eigen werkveld.

Kennis delen, kennis vergaren, inspiratie en netwerken staan centraal op dit congres.

Laat je informeren & inspireren

Blogs & nieuws

onze partners

Deze partners zijn al aan boord

Contact