Jouw reis begint hier

Vakantiebeurs & Vakdag 11 t/m 15 januari 2023

De Vakantiebeurs is hét jaarlijks terugkerende reisevenement van Nederland. Een begrip in binnen- en buitenland, want niet vaak worden onder één dak alle zintuigen geprikkeld door zoveel organisaties en locals uit zoveel verschillende landen. Bezoekers komen naar het event om inspiratie op te doen, nieuwe bestemmingen te ontdekken, inhoudelijke informatie te halen en om hun eerstvolgende vakantie te boeken.

Ben jij aanwezig op hét reisevent van het jaar in Jaarbeurs, Utrecht?
VAKANTIEBEURS 2020 IN CIJFERS

Facts & figures

De feestelijke 50ste editie van de Vakantiebeurs werd in 2020 bezocht door 100.797 vakantieliefhebbers.

100.797

vakantieliefhebbers bezochten de Vakantiebeurs in 2020

1.106

deelnemers in 2020

2,8x

gaan bezoekers per jaar op vakantie

€ 3.390

wordt jaarlijks p.p. aan vakanties gespendeerd

Bezoekersprofiel

Ontmoet de
reislustige
bezoeker

De Vakantiebeursbezoeker gaf afgelopen jaren gemiddeld € 3.390 per persoon per jaar uit aan vakanties. Dit is € 2.000 meer dan de gemiddelde Nederlander. Een doelgroep die je ongetwijfeld beter wilt leren kennen en waarbij je graag op de radar wilt komen!

Al 50 jaar een begrip

Concept

De Vakantiebeurs is hét jaarlijks terugkerende reisevenement van Nederland. Een begrip in binnen- en buitenland waar handel in de reisbranche in beweging wordt gebracht door het creëren van bijzondere ontmoetingen tussen vakantiegangers, locals, reisaanbieders, reisprofessionals en bestemmingen. Het event brengt de (reis)wereld samen en maakt van elke bezoeker een wereldreiziger.

Zet jouw organisatie op de kaart

Deelnamemogelijkheden

Zet jouw organisatie, bestemming of reisproducten op de kaart bij reisfanaten. Van een all-in standbouwpakket tot online promotiemogelijkheden; deelnemen aan de Vakantiebeurs kan met ieder budget en gericht op elke (marketing)doelstelling.

Online branding

Stands & all-in pakketten

Laat je merk, organisatie of bestemming opvallen met een spraakmakende stand.

LEES MEER

Theaters & presentaties

Verzorg een inspirerende presentatie of workshop in één van de theaters.

LEES MEER

Branding & sponsoring

Breng jouw merk of boodschap onder de aandacht middels branding en sponsoring.

LEES MEER

Ontmoet de reisprofessional

Vakdag
11 januari

In 2023 vindt de Vakdag op 11 januari plaats. De Vakantiebeurs start traditiegetrouw met de Vakdag, tijdens deze b2b-dag komen reisprofessionals samen om te netwerken, geïnspireerd te raken én om zaken te doen. Vanaf 12 januari starten de consumentendagen.

Hét kennisevent voor de professionele reisbranche

Travel Congress
10 januari

Als ultieme aftrap van de Vakantiebeurs vindt één dag voor beurs op 10 januari het Travel Congress (by Vakantiebeurs) plaats. Dit is hét kennisevent voor de professionele reisbranche. Met het thema ‘Adapting to change’ is aankomende editie aandacht voor onder andere nieuwe technologiën, consumentengedrag en creative business binnen de reissector. Het event gaat plaatsvinden in Supernova, Jaarbeurs.
Registreren
Contact