Het centrum van de wereld

Dutch Travel Week

Tijdens de Dutch Travel Week is Utrecht tijdelijk ‘het centrum van de wereld’. De komende jaren wordt dit concept steeds verder uitgebreid, maar in 2024 maken we al een begin!

Vakantiebeurs is een feest voor de reisliefhebber. Of je nu werkzaam bent in de reisbranche of op zoek bent naar inspiratie over jouw volgende vakantie, tijdens Vakantiebeurs word je ondergedompeld in vakantiestemming en vind je precies wat jij nodig hebt. Tijdens Vakantiebeurs ga je als wereldreiziger in één dag de wereld rond. Samen met het Travel Congress en de Travel Trade Day brengen we van 6 t/m 14 januari 2024 de reiswereld in haar volledigheid naar Utrecht. Vakantiebeurs is het centrum van de Dutch Travel Week, maar er is zoveel meer te doen in Utrecht!

Samen met Utrecht Marketing en Utrechtse ondernemers zullen er in de week van Vakantiebeurs verscheidene activiteiten, festiviteiten en tours georganiseerd worden in Utrecht. Deze vind je later op deze pagina terug. Ook zullen hier mogelijkheden voor goede deals bij deelnemende Utrechtse hotels beschikbaar komen, zodat je een écht uitje kan maken van je bezoek aan Vakantiebeurs.

BESTE CONGRESLOCATIE VAN 2022

Jouw event tijdens Dutch Travel Week

Heb jij een reis gerelateerd event in de week van 6 t/m 14 januari en wil je aansluiten bij de Dutch Travel Week? Onze evenementenlocatie in hartje Nederland is geschikt voor elk type ontmoeting. Wij denken met je mee over inrichting en uitvoering. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij goed inspelen op jouw wensen en behoeften.

Registreren
Contact