De Vakantiebeurs viert feest!

Vakantiebeurs 2020

In 2020 organiseren we een bijzondere editie van de Vakantiebeurs: we bestaan namelijk 50 jaar! Deze mijlpaal vieren we graag met onze bezoekers, partners en exposanten. Met elkaar staan we immers voor 50 jaar reisgeschiedenis.

Dinsdag 14/1

Travel Congress

De Vakantiebeurs en ANVR lanceerden in 2019 een nieuw jaarlijks initiatief: het Travel Congress. Een onafhankelijk kennisevent voor professionals in de reisbranche. Een gevarieerd, sterk inhoudelijk programma waarin je handvatten toegespeeld krijgt die direct toepasbaar zijn in je eigen werkveld.

Kennis delen, kennis vergaren, inspiratie en netwerken staan centraal op dit congres.

Woensdag 15/1

Vakdag

Ook vakbezoekers mogen de Vakantiebeurs niet missen. Op woensdag 15 januari komen alle vakenthousiastelingen samen onder één dak om te netwerken, geïnspireerd te raken, geüpdatet te worden over de laatste trends en ontwikkelingen op reisgebied én om zaken te doen. Daar wil je toch bij zijn?

Donderdag 16/1 – Zondag 19/1

Consumenten-
dagen

De Vakantiebeurs viert feest! Deze 50e editie krijgt een gouden randje. Bezoekers zullen worden verrast door het enorme aanbod van reisorganisaties, hotels en bestemmingen. De vakantievoorpret wordt maximaal geprikkeld met wereldse happen, drankjes, dansvoorstellingen, muziek en gezellige activiteiten.

Het grootste vakantie-event

Praktische informatie

Deelnemers

Op de Vakantiebeurs lopen reisenthousiastelingen in de Jaarbeurs een rondje om de wereld. Beleving en ervaring heeft daarbij topprioriteit. Benieuwd welke deelnemers voor die beleving gaan zorgen? Kijk dan hier.

Jouw bedrijf/merk/organisatie ook op die lijst? Neem contact met ons op.

Data & tijden

De Vakantiebeurs vindt plaats van 15 t/m 19 januari 2020. Woensdag 15 januari is speciaal voor professionals in de reisbranche. Op dinsdag 14 januari organiseert de Vakantiebeurs met de ANVR de tweede editie van het Travel Congress.

Foto's en video's 2019

Goede herinneringen aan Vakantiebeurs 2019 terughalen? Bekijk hier de video’s en foto’s van een fantástische editie. Daar wil je in 2020 toch weer bij zijn?

onze partners

Deze partners zijn al aan boord