Rondje wereld in één dag

Concept

De Vakantiebeurs is hét jaarlijks terugkerende reisevenement van Nederland. Al meer dan 50 jaar een begrip in binnen- en buitenland waar handel in de reisbranche in beweging wordt gebracht door het creëren van bijzondere ontmoetingen tussen vakantiegangers, locals, reisaanbieders, reisprofessionals en bestemmingen.

Vakantiebeurs 2023 in cijfers

Facts & figures

Vakantiebeurs werd in 2023 bezocht door 65.285 vakantieliefhebbers.

Iconen-4

65.285

vakantieliefhebbers bezochten de Vakantiebeurs in 2023

Iconen-7

863

deelnemers in 2023

Iconen-5

2,2x

gaan bezoekers per jaar op vakantie

Iconen-13

7.2

gemiddelde cijfer van onze exposanten

Proef, ruik en ervaar

Dutch Travel Week Festival

Dutch Travel Week Festival in hal 10 staat helemaal in het teken van het proeven, ruiken en ervaren van de verschillende culturen over de hele wereld. Je vindt hier onder andere een groot open podium en een Food Truck Experience.

Hét moment om te netwerken

Vakantiebeurs Vakdag

In 2024 vindt de Vakdag op 10 januari plaats. Tijdens de B2B Vakdag komen reisprofessionals samen om te netwerken, geïnspireerd te raken én om zaken te doen.

Hét kennisevent voor de professionele reisbranche

Travel Congress 2024

Travel Congress is hét kennisevent voor de professionele reisbranche. Zodra de datum van dit event bekend is verschijnt deze op onze website.

Bekijk de plattegrond

Tijdens Vakantiebeurs 2024 worden bezoekers echte wereldreizigers en lopen ze letterlijk in één dag een rondje om de wereld. Bekijk hieronder de indeling van de plattegrond. Let op: de plattegrond kan nog gewijzigd worden.

Registreren
Contact