De Vakantiebeurs viert feest!

Vakantiebeurs 2020

We bestaan 50 jaar, dus deze editie krijgt een gouden randje. De vakantievoorpret wordt op Vakantiebeurs 2020 maximaal geprikkeld met wereldse happen, drankjes, dansvoorstellingen, muziek en gezellige activiteiten. Het aanbod reisorganisaties, hotels en bestemmingen is deze editie groter dan ooit.

Ons jubileum vieren we graag met zoveel mogelijk mensen. Bezoekers, maar ook met partners en exposanten! We hebben immers samen gezorgd voor 50 jaar reisgeschiedenis. Ben jij er dit jaar (ook) weer bij?

50 JAAR VAKANTIEBEURS

Maximale vakantievoorpret

In 2019 hebben we het concept achter de Vakantiebeurs een nieuwe wending gegeven. We spelen (meer dan vroeger) in op trends en ontwikkelingen: zo ligt de focus van de Vakantiebeurs nu op inspiratie, informatie en entertainment.

De opzet was afgelopen editie compacter en de beurs een dag korter. Met succes, want in totaal trok de Vakantiebeurs in 2019 103.312 bezoekers. Exposanten beoordeelden het evenement met rapportcijfer 7,8.

De Vakantiebeurs heeft meer aandacht en ruimte voor theaters en entertainment dan ooit. Ook was er een VR-paviljoen, kookworkshops, handige themaroutes, themadagen als Photo Friday, een supertof kidsprogramma en een nieuwe kidszone. In 2020 wordt de Vakantiebeurs nog groter. En feestelijker natuurlijk: je 50e verjaardag vier je immers maar één keer. Heb je een tof idee voor een feestelijke samenwerking? Laat het ons weten!

Jubileumeditie

Deelnemen

Vijf dagen lang bezoeken meer dan 100.000 reislustige bezoekers en travel professionals de Vakantiebeurs. Dé plek om jouw merk, organisatie of bedrijf in de kijker te spelen. Deelnemen aan de Vakantiebeurs kan met ieder budget en met elke (marketing)doelstelling.

Het grootste vakantie-event

Praktische informatie

Deelnemers

Op de Vakantiebeurs lopen reisenthousiastelingen in de Jaarbeurs een rondje om de wereld. Beleving en ervaring heeft daarbij topprioriteit. Benieuwd welke deelnemers voor die beleving gaan zorgen? Kijk dan hier.

Jouw bedrijf/merk/organisatie ook op die lijst? Neem contact met ons op.

Data & tijden

De Vakantiebeurs vindt plaats van 15 t/m 19 januari 2020. Woensdag 15 januari is speciaal voor professionals in de reisbranche. Op dinsdag 14 januari organiseert de Vakantiebeurs met de ANVR de tweede editie van het Travel Congress.

Foto's en video's 2019

Goede herinneringen aan Vakantiebeurs 2019 terughalen? Bekijk hier de video’s en foto’s van een fantástische editie. Daar wil je in 2020 toch weer bij zijn?

onze partners

Deze partners zijn al aan boord

Contact