Rondje wereld in één dag

Vakantiebeurs

Op de Vakantiebeurs wordt de vakantievoorpret maximaal geprikkeld met wereldse happen, drankjes, dansvoorstellingen, muziek en gezellige activiteiten. Reisorganisaties, hotels en bestemmingen uit alle windstreken laten zich van hun beste kant zien op de beursvloer.

Concept

Maximale vakantievoorpret

Recent gaven we het concept achter de Vakantiebeurs een nieuwe wending. We spelen meer dan ooit in op trends en ontwikkelingen: zo ligt de focus van de Vakantiebeurs nu op inspiratie, informatie en entertainment.

De opzet was afgelopen editie compacter en de beurs een dag korter. Met succes, want in totaal trok de Vakantiebeurs in 2020 100.797 bezoekers. Exposanten beoordeelden het evenement met rapportcijfer 7,8.

De Vakantiebeurs heeft meer aandacht en ruimte voor theaters en entertainment dan ooit. Ook was er een VR-paviljoen, kookworkshops, handige themaroutes, themadagen als Photo Friday, een supertof kidsprogramma en een nieuwe kidszone.

Voor ieder budget

Deelnemen

Vijf dagen lang bezoeken meer dan 100.000 reislustige bezoekers en travel professionals de Vakantiebeurs. Dé plek om jouw merk, organisatie of bedrijf in de kijker te spelen. Deelnemen aan de Vakantiebeurs kan met ieder budget en met elke (marketing)doelstelling.

Het grootste vakantie-event

Praktische informatie

Deelnemers

Op de Vakantiebeurs lopen reisenthousiastelingen in de Jaarbeurs een rondje om de wereld. Beleving en ervaring heeft daarbij topprioriteit. Benieuwd welke deelnemers voor die beleving gaan zorgen? Kijk dan hier.

Jouw bedrijf/merk/organisatie ook op die lijst? Neem contact met ons op.

Data & tijden

De Vakantiebeurs vindt plaats van 13 t/m 17 januari 2021. Woensdag 13 januari is speciaal voor professionals in de reisbranche. Op dinsdag 12 januari organiseert de Vakantiebeurs met de ANVR de derde editie van het Travel Congress.

Foto's en video's 2020

Goede herinneringen aan Vakantiebeurs 2020 terughalen? Bekijk hier de video’s en foto’s van een fantástische jubileumeditie. Daar wil je in 2021 toch weer bij zijn?

onze partners

Deze partners zijn al aan boord

Contact