Rondje wereld in één dag

Concept

De Vakantiebeurs is hét jaarlijks terugkerende reisevenement van Nederland. Al meer dan 50 jaar een begrip in binnen- en buitenland waar handel in de reisbranche in beweging wordt gebracht door het creëren van bijzondere ontmoetingen tussen vakantiegangers, locals, reisaanbieders, reisprofessionals en bestemmingen.

Vakantiebeurs 2024 in cijfers

Facts & figures

Vakantiebeurs werd in 2024 bezocht door 71.112 vakantieliefhebbers.

Iconen-4

71.112

vakantieliefhebbers bezochten de Vakantiebeurs in 2024

Iconen-7

1052

deelnemers in 2024

Iconen-5

100+

landen waren aanwezig op Vakantiebeurs 2024

Iconen-13

7

gemiddelde cijfer van onze exposanten

Proef, ruik en ervaar

Dutch Travel Week Festival

Dutch Travel Week Festival in hal 10 staat helemaal in het teken van het proeven, ruiken en ervaren van de verschillende culturen over de hele wereld. Je vindt hier onder andere een groot open podium en een Food Truck Experience.

Hét moment om te netwerken

Travel Trade Day

In 2025 vindt Travel Trade Day op 8 & 9 januari plaats. Tijdens de B2B Vakdag komen reisprofessionals samen om te netwerken, geïnspireerd te raken én om zaken te doen.

Bekijk de plattegrond

Tijdens Vakantiebeurs 2024 worden bezoekers echte wereldreizigers en lopen ze letterlijk in één dag een rondje om de wereld. Bekijk hieronder de indeling van de plattegrond. Let op: de plattegrond kan nog gewijzigd worden.

Duurzaamheid Jaarbeurs

Onze ambitie is helder: de meeste duurzame organisator en facilitator van beurzen en events in Europa. We gaan voor CO2-positief, bouwen samen aan duurzame beurzen en events en zijn trotse en betrokken inwoner in Utrecht. We maken positieve impact samen met onze bezoekers, klanten, exposanten, organisatoren en medewerkers. Van afvalscheiding tot duurzame marketing en van een circulaire stand tot het inspireren van jouw stakeholders. Lees hieronder hoe je als exposant bij Jaarbeurs duurzame impact kunt maken.

Registreren
Contact