Header background image
The next step in tourism

Deelnemen aan Travel & Tech

Ontdek de toekomst van reizen, sluit je aan als exposant bij Travel & Tech.

Maak deel uit van een innovatieve community die de reisbranche transformeert. Deelnemers van Travel & Tech bereiden organisaties binnen de reisbranche voor op de volgende fase. Als exposant krijg je de kans om jouw organisatie in de schijnwerpers te zetten en voorop te lopen in de evolutie van de sector. Doe mee en ontdek hoe jouw bedrijf excelleert in de reisindustrie van morgen!

Waarom deelnemen aan Travel & Tech?

Travel & Tech is dé toonaangevende beurs die een ongeëvenaard inzicht biedt in de toekomst van reizen. Als exposant krijg je de unieke kans om jezelf te positioneren als pionier in de sector en te laten zien hoe jouw organisatie voorop loopt in de evolutie van het toerisme.

1. Sta direct in contact met je doelgroep

Exposure

Bereik een breed publiek van professionals, experts en besluitvormers uit de reisbranche. Laat zien wat jouw organisatie te bieden heeft en vergroot je naamsbekendheid op een internationaal platform.

2. Waardevolle contacten

Netwerkmogelijkheden

Maak waardevolle contacten en leg belangrijke relaties met andere exposanten, potentiële partners en professionals. Ontdek nieuwe samenwerkingsverbanden die de groei van je organisatie kunnen stimuleren.

3. Unieke presentatie

Innovatie showcase

Presenteer je meest baanbrekende technologieën, innovatieve oplossingen en creatieve ideeën die de toekomst van reizen vorm zullen geven. Laat zien hoe jouw organisatie een verschil maakt en de reiservaringen van mensen over de hele wereld transformeert.

4. Fit for the future

Toekomstbestendigheid

Door deel te nemen als exposant bij Travel & Tech, laat je zien dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst van de reisbranche. Word een voorloper in het creëren van duurzame, innovatieve en inclusieve reiservaringen die de wereld veranderen.

Jaarbeurs-4

Kelvin Bor

kelvin.bor@jaarbeurs.nl
+31 6 5357 0248
Senior Accountmanager

Steef Goossens

steef.goossens@jaarbeurs.nl
+31 6 1525 2634
Accountmanager

Bora Rau

bora.rau@jaarbeurs.nl
+31 6 2548 0410
Accountmanager

Neem contact met ons op

Wij staan voor je klaar!

Mis deze kans niet om jouw organisatie te positioneren als een vooraanstaande speler in de ‘next step in tourism’. Word nu exposant bij Travel & Tech en zet samen met ons de koers uit naar een spannende en veelbelovende toekomst van reizen!

Interesse in deelnemen of meer informatie ontvangen? Wij geven je graag vrijblijvend meer informatie over de deelnamemogelijkheden en advies voor jouw bedrijf.

Registreren
Contact