Header background image

Speciaal studententarief

Scholen profiteren ook deze keer weer van het speciale studententarief van € 11. De korting is alleen geldig tijdens de consumentendag op donderdag 11 januari 2024 en niet op Travel Trade day. Extra begeleiders/leraren kunnen zich ook aanmelden voor het speciale tarief van € 11.

Neem contact op met bronte.kaiser@jaarbeurs.nl om je aan te melden.

reisvoorbereiding
Exclusief event voor studenten

Travel Talent Event

Ben jij een enthousiaste student met een passie voor toerisme en ben je nieuwsgierig naar de kansen die de reisbranche te bieden heeft na het afstuderen? Wie anders kan je beter vertellen wat er gebeurt na je afstuderen dan oud-studenten die al een tijdje in de reiswereld werken? Tijdens inspirerende sessies van 40 minuten zullen jonge professionals van diverse organisaties, met verschillende functies, samen met jou in gesprek gaan. Ze delen hun liefde voor de branche, vertellen hoe het is om in de reisindustrie te werken, en bieden inzicht in hoe je de perfecte baan kunt vinden. Je krijgt een inkijkje in de uitdagingen die ze hebben overwonnen en hoe ze zijn gekomen waar ze nu zijn. En, natuurlijk, staan ze klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Het Travel Talent Event vindt plaats op 11 januari 2024 en wordt georganiseerd door Reiswerk, het arbeidsmarktfonds van de reisbranche.

Haal het Meeste Uit je Ervaring!

Bereid je voor op je bezoek

De Vakantiebeurs is een geweldige kans voor studenten & young professionals om zich onder te dompelen in de wereld van reizen en toerisme. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om het meeste uit je bezoek te halen. Hier zijn enkele waardevolle tips om je voor te bereiden op je reis naar de beurs:

 

Neem je CV Mee
Stel je CV samen en neem meerdere geprinte exemplaren mee. Je weet nooit wanneer zich een geweldige kans voordoet om met een potentiële werkgever of stagebieder te spreken. Zorg ervoor dat je CV jouw vaardigheden, opleiding en eventuele relevante ervaringen benadrukt.

 

Onderzoek de aanwezige exposanten
Neem de tijd om de lijst van exposanten te bestuderen voordat je naar de beurs gaat. Dit geeft je inzicht in welke bedrijven en organisaties aanwezig zijn en welke mogelijkheden ze bieden. Probeer te begrijpen welke soorten stages, banen of leerervaringen ze aanbieden en welke van deze het beste bij jouw interesses passen.

 

Bereid je voor op gesprekken met exposanten
Wanneer je met exposanten praat, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Overweeg de volgende punten:

 • Identificeer je sterke punten: Denk na over wat jou onderscheidt van andere kandidaten. Is het je passie voor reizen, je taalvaardigheid, je organisatorische vaardigheden, of iets anders? Benadruk deze sterke punten in je gesprekken.
 • Wat wil je leren: Stel duidelijke doelen voor wat je wilt bereiken op de beurs. Wil je meer te weten komen over specifieke bestemmingen, de reisbranche in het algemeen, of ben je geïnteresseerd in specifieke banen of stages? Deze doelen helpen je gerichte vragen te stellen aan exposanten.
 • Waarom moet een bedrijf voor jou kiezen: Denk na over wat jij te bieden hebt aan potentiële werkgevers of stageverstrekkers. Wat maakt jou de ideale kandidaat voor de functies waarin je geïnteresseerd bent? Wees bereid om dit met zelfvertrouwen te communiceren.

 

Door deze stappen te volgen en goed voorbereid naar de Vakantiebeurs te gaan, vergroot je je kansen om waardevolle connecties te maken, inzichten op te doen in de reisindustrie en mogelijk zelfs de eerste stappen te zetten naar een spannende carrière in de wereld van reizen en toerisme. Veel succes en geniet van je bezoek aan de beurs!

blijf op de hoogte

Ja, stuur mij de nieuwsbrief

  Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Vakantiebeurs nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

  Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

  Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste nieuwtjes, vakantie-inspiratie en de leukste winacties in je inbox hebt.

  Registreren
  Tickets