Header background image

6 tips om jouw bezoek aan Jaarbeurs makkelijker te maken

Welkom bij Jaarbeurs. Een plek waar we niet alleen evenementen organiseren, maar ook oog hebben voor de toekomst. Met kleine veranderingen maak je jouw bezoek aan Jaarbeurs makkelijker en slimmer.

 1. Snel naar Jaarbeurs met het OV

Snel en ontspannen naar Jaarbeurs komen? Kies voor het openbaar vervoer. Jaarbeurs ligt direct naast Utrecht Centraal en daardoor is onze locatie ideaal bereikbaar met de trein, bus en tram. Zo voorkom je verkeersdruktes en begin je je dag met meer gemak.

 1. Weg met het afval

We recyclen wat we kunnen, dus help een handje mee door je afval in de juiste bak te gooien. Bij ons kan je het statiegeld van petflesjes of blik doneren aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Gooi je flesje of blikje in de daarvoor bestemde bak of maak gebruik van de statiegeldmachine.

 1. Let’s go digital!

Geen zin om papieren programmaboekjes en plattegronden in je hand te hebben? Download de Jaarbeurs Live app! Met de app kan je over het evenement navigeren en jouw favoriete stands, sprekers of activiteiten bezoeken. Makkelijk, én beter voor het milieu!

 1. Tijd voor koffie, lunch of borrel

Tijd voor lunch? Probeer iets nieuws! We hebben een groot aanbod met de lekkerste broodjes en salades. Onze gerechten zijn lokaal, seizoensgebonden en samengesteld door topchefs van Jaarbeurs. Er zijn voldoende horecapunten op het beurs aanwezig, zodat je geen moment van het evenement hoeft te missen.

 1. Ontdek en doe inspiratie op

Op de beurs bieden we allerlei manieren om de inspiratie op te doen. Volg een speciale duurzaamheidsroute langs exposanten die vakanties en reizen aanbieden met daarbij duurzaamheid in het achterhoofd.

 1. Stay hydrated

Neem je eigen waterflesje mee. Je hebt altijd wat te drinken bij de hand en heb je geen gedoe met plastic flesjes. Zo kun je focussen op waar je echt voor komt..

Benieuwd hoe Jaarbeurs bijdraagt aan een duurzame toekomst?

blijf op de hoogte

Ja, stuur mij de nieuwsbrief

  Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Vakantiebeurs nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

  Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

  Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste nieuwtjes, vakantie-inspiratie en de leukste winacties in je inbox hebt.

  Registreren
  Tickets