EINDELOOS BELEVEN

Doe mee met de leukste activiteiten

Er valt weer van alles te doen tijdens onze jubileumeditie! Je kunt werken aan je personal record selfies maken en je nieuwe favoriete recept ontdekken met een kookworkshop. Of ben jij een echte avonturier en neem je een proefduik in de duiktank? Ook door de Grand Canyon raften in een van de 9D Virtual Reality stoelen doe je op de Vakantiebeurs.

theatershow

Vakantiebeurs
Kids Club

Voor kinderen is er ontzettend veel te doen op de Vakantiebeurs! Volg de kidsroute, knutsel en dans mee met de Kids Club en ontmoet je favoriete vakantiemascotte. Spoedig plaatsen we een totaaloverzicht aan activiteiten, houd de website goed in de gaten.

Lees meer

Kooktheater by KitchenAid

Voor de kookliefhebbers onder ons hebben we wederom hele leuke & interactieve live kookworkshops deze editie! In het Kooktheater naast het Mediterraans terras in hal 7 wordt je door KitchenAid verrast met de nieuwste technieken en lekkerste gerechten. Eet smakelijk!

ANWB Kamperen aan de kust

In de Kamperen aan de Kust Zone in hal 7 is van alles te beleven! Vanuit het kleinste reuzenrad van het westelijk halfrond heb je een schitterend uitzicht over heel Zuid-Europa. Avonturiers kunnen hier ook abseilen. Waan je op het strand door over het knisperende schelpenpad te lopen de meeuwen te spotten. Het is bijna alsof je de zilte zeelucht proeft…

Ervaar het zelf

Virtual Reality

Kom je ook naar het Virtual Reality Straatje in hal 12? Tijdens de vier VR-experiences is het net alsof je echt door het bruisende New York wandelt, met haaien zwemt, door de jungle wandelt of op een spannende safari bent. Houd je van actie? Kom dan ook naar hal 11 en stap in een van de 9D Virtual Reality Stoelen. Bedwing de Grand Canyon per boot of ontdek de exotische bestemming Guam. Avonturiers gaan per achtbaan door de Jungle, de Piramides of een verlaten goudmijn in de Amerikaanse woestijn.

Hal 11 en 12

Unieke duikervaring

Een duikervaring met optimaal zicht in Nederland? Ook dat kan op de Vakantiebeurs! Maak een proefduik in de duiktank in hal 11 en waan je even in tropische wateren. Veel plezier!

Kom suppen, kayakken en zeilen

De Nederland & België zone (hal 10) is dé plek voor watersportliefhebbers. In een grote waterbak kunnen kinderen samen met Optimist on Tour zeillessen volgen. Ook kun je er kayakken en suppen. Niet echt een waterrat? Geniet dan vanaf het Nederland Waterkant terras van alle waterpret.

selfie-holiday

Alsof je er al bent

Op diverse plekken op de beurs kun je in photobooths leuke bestemmingsfoto’s en/of selfie’s maken –  alsof je er al bent- . Je vindt ze onder andere op het Afrika Terras, het Sunweb Family Terras, het NL Reist Plein en bij de Vakantiebeurs Kids Club. Gebruik de #vakantiebeurs bij het plaatsen op social media en maak kans op een leuke prijs!

Grote artiesten in de Festivaltent: wij vieren feest!

Onze vijftigste verjaardag gaat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij….speciaal voor deze jubileumeditie plaatsen we een festivaltent tussen hal 12 en hal 7 waar grote Nederlandse artiesten komen optreden. Dit vieren we in de sfeer van bekende internationale feesten zoals Braziliaans Carnaval, St. Patricks Day en Chinees Nieuwjaar. Je kunt ook proeven van hapjes en drankjes van over de hele wereld. Kom je ook eindeloos genieten?

Binnenkort maken we het programma bekend, nog eventjes geduld!

festivaltent
Ga jij de uitdaging aan?

Your next adventure

‘Camping le Canigou’ en ‘Canigou Outdoor’ nemen een stukje klimavontuur mee naar de Vakantiebeurs! Durf jij de uitdaging aan op een klimmuur van ongeveer 8 meter hoog? Ontdek direct de camping, gelegen in de prachtige natuur van de Franse Pyreneeën waarvandaan je superspannende activiteiten kunt ondernemen.

Hal 7

blijf op de hoogte

Ja, stuur me de nieuwsbrief

Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste nieuwtjes, vakantie-inspiratie en de leukste winacties in je inbox hebt.