Header background image

Doe mee met de leukste activiteiten

Er valt weer van alles te doen tijdens Vakantiebeurs! Ontdek jouw nieuwe favoriete recept en zing jouw favoriete vakantiehits in de karaokebar! Of ben jij een echte avonturier en neem je een proefduik in de duiktank?

Vakantiebeurs Kids zone

Kom naar het Kidsplein! Voor kinderen is er ontzettend veel te doen op de Vakantiebeurs! Kinderen kunnen zich laten schminken, of liever een filmpje kijken? Dat kan in de camper van Camperbaas! kom dan snel naar het kidsplein in hal 11. Of wil je toch liever rolschaatsen, dan kan dat bij de Rolling Glow.

Kamperen

Wist je dat je op de Vakantiebeurs terecht kan voor alles wat met kamperen te maken heeft? In hal 9 kun je als kampeerder je hart ophalen! Doe volop inspiratie op over mooie kampeerlocaties, kampeermiddelen, tips & tricks en verwacht een avontuurlijke kampeeractiviteit.

De Duiktank

Een duikervaring met optimaal zicht in Nederland? Ook dat kan op de Vakantiebeurs! Maak een proefduik in de duiktank in hal 7 en waan je even in tropische wateren. Veel plezier!

Indoor surfen

Altijd al eens willen surfen? Trek een wetsuit aan en kom indoor surfen op de Vakantiebeurs in hal 8! Beginner of ervaren surfer, iedereen is welkom.

De karaokebar

Kom helemaal in de Aziatische sferen en zing de longen uit je lijf bij de karaokebar in hal 12. Welk nummer ga jij zingen?

Rolschaatsbaan

Rolschaatsen op Vakantiebeurs. Meer info volgt.

Klimbos

Deze activiteit is alleen voor de échte avonturier! Ga 7 meter de hoogte in op ons mobiele klimbos en ontdek de acht verschillende parcours. Let op: minimale lengte 1,50m.

Leuke activiteit

Volgt.

Leuke activiteit

Volgt.

blijf op de hoogte

Ja, stuur mij de nieuwsbrief

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Vakantiebeurs nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

    Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste nieuwtjes, vakantie-inspiratie en de leukste winacties in je inbox hebt.

    Registreren
    Tickets