Header background image

Doe mee met de leukste activiteiten

Er viel weer van alles te doen tijdens Vakantiebeurs! Ontdek jouw nieuwe favoriete recept en zing jouw favoriete vakantiehits in de karaokebar! Of ben jij een echte avonturier en neem je een proefduik in de duiktank?

Vakantiebeurs Kids zone

Voor kinderen was er ontzettend veel te doen op de Vakantiebeurs! Kinderen konden zich laten schminken, of een filmpje kijken. Dat kon in de camper van Camperbaas! Je kon ook rolschaatsen.

Kamperen

Wist je dat je op de Vakantiebeurs terecht kon voor alles wat met kamperen te maken heeft? Er was genoeg inspiratie over mooie kampeerlocaties, kampeermiddelen, tips & tricks en er was een leuke activiteit.

De Duiktank

Een duikervaring met optimaal zicht in Nederland? Ook dat kon op de Vakantiebeurs!

Indoor surfen

Altijd al eens willen surfen?Je kon indoor surfen op de Vakantiebeurs! Beginner of ervaren surfer, iedereen was welkom.

De karaokebar

Kom helemaal in de Aziatische sferen en zing de longen uit je lijf bij, dit kon bij de karaokebar.

Rolschaatsbaan

Rolschaatsen op Vakantiebeurs. Ook deze activiteit kon je doen tijdens Vakantiebeurs.

Klimbos

Deze activiteit was alleen voor de échte avonturier! Je kon 7 meter de hoogte in op ons mobiele klimbos.

Caribbean photobooth

 In het Caribbean gedeelte was er een leuke photobooth te vinden.

Kom spelen met Fien & Teun!

Op het Fien & Teun Kidsplein konden kinderen heerlijk spelen en zelfs hun diploma halen, hoe leuk is dat! Op het plein vond je oudhollandse spelletjes en ontmoet je Fien en Teun in het écht.

Kids Vakantiegids Awards 2023

De Kids VakantieAwards 2023! Met een leuk optreden van Jamai en verschillende mascottes beleefde we de leukste tijd.

Curlingbaan

In Canada is het volkssport nummer één, maar Nederlanders zijn nog niet zo bekend met curling. Je kon curlen op de Vakantiebeurs.

Shark attack VR

In het cruises gebied kon je komen proeven van een VR experience met haaien! Shark Attack VR is een bijzondere ervaring voor mensen met stalen zenuwen. Bij deze virtual reality simulator stap je in een stalen shark kooi. Met de virtual reality bril op maak je een afdaling in je kooi naar een scheeps wrak, maar pas op , je bent niet alleen!

Duurzaamheidsroute

De afgelopen 2 jaar heeft Jaarbeurs tijd gehad om te kunnen investeren in twee belangrijke thema’s binnen Jaarbeurs, verduurzaming en digitalisering. Vakantiebeurs sluit zich graag aan bij deze thema’s en ontwikkelde zodoende de duurzaamheidsroute, langs partners die vakanties en reizen aanbieden met daarbij duurzaamheid in het achterhoofd.

Rwanda Specialty Coffee proeverij

Elke dag hieldl barrista Paul een Rwanda Specialty Coffee proeverij op de Visit Rwanda stand. Naast koffie proeven vertelde hij over de Rwandese koffieboon, hoe fair trade koffie er in Rwanda uitziet.

blijf op de hoogte

Ja, stuur mij de nieuwsbrief

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Vakantiebeurs nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

    Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste nieuwtjes, vakantie-inspiratie en de leukste winacties in je inbox hebt.

    Registreren
    Tickets