Header background image
VAKANTIEBEURS

Hét reisevent van de Benelux

Vakantiebeurs is hét reisevent en bestaat al sinds 1970. Hier ben je als reiziger op de juiste plek voor alles wat maar te maken heeft met jouw komende reis. Doe nieuwe vakantie-inspiratie op en laat je informeren voor een komende reis. Verwacht een groot aanbod organisaties, hotels en bestemmingen die jou de perfecte vakantie kunnen aanbieden. Ga op avontuur, beleef een dagje uit en maak onvergetelijke herinneringen: er is enorm veel te doen en te zien. Ga bijvoorbeeld indoor surfen, duiken of geniet alvast van de keuken van jouw komende reis. Kijk, proef en beleef het zelf! 

SFEERIMPRESSIE

Hoe ziet Vakantiebeurs eruit?

Ben je benieuwd naar een sfeerimpressie van Vakantiebeurs? Bekijk de foto’s om te zien wat er allemaal te zien en doen is! Wij kijken ontzettend uit om jullie weer te ontvangen. Ben jij er dit jaar (weer) bij? Van 9 tot en met 12 januari 2025 in Koninklijke Jaarbeurs, Utrecht.

blijf op de hoogte

Ja, stuur me de nieuwsbrief

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Vakantiebeurs nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

    Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste nieuwtjes, vakantie-inspiratie en de leukste winacties in je inbox hebt.

    Registreren
    Tickets