In één dag de wereld rond

Alle terrassen op een rijtje

Hier lees je wat je tijdens de Vakantiebeurs 2023 allemaal kan beleven!

Gaan we voor een echte Amerikaans burger vandaag? Of toch voor churros op het Poolbar terras? Straks nog even kijken bij de verschillende producten op de wereldmarkt. En dan eind van de middag naar de Bierstube?

Hal 7 en hal 8

Zuid Europa & Zonnige bestemmingen

Caribbean Terras
Ook in hal 7 vind je het Caribbean terras. Neem een kijkje op het Caribische terras en laat je meeslepen in de gezellige sferen van de muziek en dans. Geniet van de Caribbean show onder genot van een heerlijk hapje. Op het terras vind je de Surinaamse hapjes van Patricks’ catering en de Sapsalsa terwijl je mee danst tijdens de show.

Griekenland Terras
Of gaan we toch voor de Griekse keuken? Op het Griekenland Terras (hal 7) zit je op een sfeervol pleintje met de Griekse stijlen. Neem een kijkje op het Griekse terras. Geniet daarbij van de heerlijke gerechtjes van Oli Mazi en wellicht kan je er wel mee op de foto!

Sunny Cars Aloha Terras
Alsof je op Hawaii zit…maximaal chillen kun je bij het Sunny Cars Aloha Terras in hal 8. Rijdt met Sunnycars naar het Aloha terras en proef hier een heerlijke hawaiiaanse poke bowls van Aloha Gaudi.

Kampeer Terras

Op het kampeer terras in hal 8 voelt het net alsof je in de echte natuur bent. Klim snel uit je tent en ren naar het kampeer terras voor een heerlijk belegd broodje of frietje. Voel op dit terras de spanning van de klimmers in het klimbos naast het terras.

Hal 9

Groene Bestemmingen

Bierstube
In hal 9 kun je er niet omheen…de altijd gezellige Bierstube! De sfeer en muziek uit de verschillende landen komen helemaal tot zijn recht. In hal 9 word je meegenomen door groene landen zoals Noorwegen, Zweden, Duitsland en nog meer. Stap er tijdens de Bierstude even uit en laat je los gaan!

apfelstrudel

Hal 11 en hal 12

Verre Bestemmingen

USA Terras
Verdiep je in de Amerikaanse sferen op het USA Terras in hal 11. Op het USA terras vind je de foodtrucks van Chez Jan en de Burgerij. Hier kan je de lekkerste Amerikaanse hotdogs en burgers proeven.

Reizigers Terras
Hal 12 is de plek om de echte reiziger in jou naar boven te halen. Trek je terug in het reizigers café en doe nieuwe informatie op . ANWB-lid? Bij het reizigers café kan je jouw voucher inleveren voor heerlijk appelgebak en voor koffie of thee.

Cruise & Latin Terras
Even een korte stop? Kom dan naar het Cruise Terras en Latin Terras in hal 11. Hier serveren ze koffie- en theespecialiteiten, wraps, sandwiches en hartige snacks.

Aziatisch Terras
Je houdt er van of je houdt er niet van….maar we beloven een en al gezelligheid met karaoke op het Aziatisch Terras in hal 12! Wil je daarnaast kennis maken met de Aziatische keuken, kom dan naar Viëtnamama (hal 12). Hier kan je de lekkerste hapjes uit Azië proeven.

Afrika Terras
In hal 12 kom je echt in Afrikaanse sferen! Geniet van een Afrikaanse show, met een Afrikaans hapje erbij in hal 12. Bij foodtruck Die Ou Braai kan je verschillende Afrikaanse gerechten + beenham vinden.

blijf op de hoogte

Ja, stuur mij de nieuwsbrief

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Vakantiebeurs nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

    Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste nieuwtjes, vakantie-inspiratie en de leukste winacties in je inbox hebt.

    Registreren
    Tickets