In één dag de wereld rond

Dutch Travel Week

Vakantiebeurs is onderdeel van de Dutch Travel Week. Tijdens de Dutch Travel Week is Utrecht een week lang ‘het centrum van de wereld’. Samen met Utrecht Marketing en Utrechtse ondernemers worden er in de week van Vakantiebeurs veel verschillende activiteiten, festiviteiten en tours georganiseerd in Utrecht.

Op z’n Utregs

Ontdek Utrecht

Ontdek-Utrecht.nl is dé plek waar je jouw bezoek aan Utrecht mee kan voorbereiden en jouw kennis over Utrecht kan verbreden. Hier vind je de leukste cafés, hotels en activiteiten om te doen in en rondom Utrecht. Ook lees je verhalen over inspirerende Utrechters en kan je via de agenda per dag zien welke evenementen of activiteiten er te doen zijn. Van wandeltochten tot aan shoppen in Hoog Catharijne en van de Domtoren beklimmen tot aan het bezoeken van een museum, je vindt het allemaal op ontdek-Utrecht.nl!

De site is ook te bezoeken in het Engels en in het Duits. Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de leukste tips voor Utrecht, schijf je nu hier in!

Ook via social media blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes over Utrecht via Instagram (@ontdek.utrecht en @discover.utrecht) en Facebook (Ontdek Utrecht).

Agenda Dutch Travel Week

11 t/m 14 januari 2024

Vakantiebeurs

Vakantiebeurs is hét grootste reisevent van de Benelux en bestaat al sinds 1970. Hier ben je als reiziger op de juiste plek voor alles wat maar te maken heeft met jouw komende reis. Doe nieuwe vakantie-inspiratie op en laat je informeren voor een komende reis.

10 januari 2024

Travel Trade Day

Travel Trade Day is hét b2b netwerkevent in de reisbranche. Bij dit event staat kennisdeling, inspiratie en elkaar weer live ontmoeten centraal. Bezoek de verschillende theaters waar kwalitatieve sessies gegeven worden over o.a. de laatste reistrends.

8 januari 2024

ANVR Nieuwjaarsborrel

De ANVR Nieuwjaarsreceptie is gekoppeld aan Dutch Travel Week en vindt plaats op maandag 8 januari. Het ANVR nodigt alle leden en branchepartners uit om samen het glas op het nieuwe jaar te heffen.

8 t/m 14 januari 2024

Dutch Travel Week

Meer events volgen.

Proef, ruik en ervaar

Dutch Travel Week Festival

Tijdens Vakantiebeurs wordt hal 10 in Jaarbeurs, Utrecht omgetoverd tot het Dutch Travel Week Festival. In deze hal proef, beleef en ervaar je de verschillende culturen van de wereld. Op het grote podium zijn verschillende dansoptredens, muziekworkshops, shows en lezingen. Je proeft de smaak van de wereld bij de verschillende foodtrucks. En je kunt uiteraard wat lekkers meenemen om thuis verder te genieten, die doe je op de wereldmarkt. Het Dutch Travel Week Festival is voor alle bezoekers van Vakantiebeurs te bezoeken met een normaal dagticket.

blijf op de hoogte van Dutch Travel Week

Ja, stuur mij de nieuwsbrief

Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste nieuwtjes, vakantie-inspiratie en de leukste winacties in je inbox hebt.

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Vakantiebeurs nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

    Registreren
    Tickets