Handige informatie

Veelgestelde vragen

Hier vind je een overzicht met veelgestelde vragen aan Vakantiebeurs en de daarbij horende antwoorden.
Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wanneer is de Vakantiebeurs?

De Vakantiebeurs is van 12 t/m 15 januari 2023, bij Jaarbeurs, Utrecht

Wat zijn de openingstijden?

De openingstijden zijn als volgt:

Donderdag 12 januari 09.30 – 17.30 uur

Vrijdag 13 januari 09.30 – 17.30 uur

Zaterdag 14 januari 09.30 – 20.00 uur

Zondag 15 januari 09.30 – 17.30 uur

Waar kan ik tickets kopen?

Je kunt je tickets kopen via: https://www.vakantiebeurs.nl/tickets

We kunnen niet wachten om je weer te ontmoeten op de Vakantiebeurs!

Hoeveel kost een ticket?

Een dagticket voor donderdag of vrijdag voor Vakantiebeurs kost: €14,00 in de online voorverkoop (t/m 11 januari). Daarna geldt het normale tarief van €15,50 online of €16,00 aan de kassa. Dit ticket is geldig op 12 en 13 januari 2023.

Een dagticket voor zaterdag of zondag voor Vakantiebeurs kost: €15,00 in de online voorverkoop (t/m 11 januari). Daarna geldt het normale tarief van €16,50 online en €17,00 aan de kassa. Dit ticket is geldig op 14 en 15 januari 2023.

Een kidsticket voor de Vakantiebeurs kost: €8,00 in de online voorverkoop (t/m 11 januari). Daarna geldt het normale tarief van €9,50 online en €10,00 aan de kassa. (8 t/m 14 jaar). Kinderen t/m 7 jaar mogen gratis mee.

Een zaterdagavondticket voor de Vakantiebeurs kost: €9,50 in de online voorverkoop (t/m 11 januari). Daarna geldt het normale tarief van €10,50 online en €11,00 aan de kassa. Geldig voor entree op zaterdag 14 januari 2022 vanaf 17.00 uur.

Je kunt je tickets kopen via: https://www.vakantiebeurs.nl/tickets/

We kunnen niet wachten om je weer te ontmoeten op de Vakantiebeurs!

Kan ik contant betalen of met pin?

Het is niet mogelijk om contant te betalen bij Vakantiebeurs. Je kunt alleen met pin betalen. Dit geldt ook voor de garderobe (€2,50).

Moet ik een coronatoegangsbewijs laten zien?

Hoe het er nu naar uitziet, heb je geen coronatoegangsbewijs meer nodig om de beurs te bezoeken. Wij, het team van Vakantiebeurs, hebben er heel veel zin in om je live te zien. Elkaar live zien, het is toch zoveel meer waard. We kijken uit naar je komst.

Ik heb betaald, maar nog geen tickets ontvangen?

Nog heel even geduld, het kan zijn dat er wat vertraging is opgelopen. Heb je al je spambox/ongewenste mail gecontroleerd?

Als je ticket hier niet in staat, neem dan contact op met onze Visitor Service via info@jaarbeurs.nl. Zij helpen je graag verder.

Zijn huisdieren toegestaan?

Alhoewel we héél gek op dieren zijn, is het alleen toegestaan je hulphond(en) mee te nemen naar de Vakantiebeurs.

Wat kan ik eten en drinken op Vakantiebeurs?

Van churros tot aan de Aziatische keuken! Tijdens de Vakantiebeurs kan je genieten van verschillende wereldse gerechten. Ben jij benieuwd naar wat er te vinden is in elke hal? Klik hier en laat je inspireren.

blijf op de hoogte

Ja, stuur mij de nieuwsbrief

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Vakantiebeurs nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

    Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste nieuwtjes, vakantie-inspiratie en de leukste winacties in je inbox hebt.

    Registreren
    Tickets