Header background image
Bekroonde natuurfoto’s

Foto expositie

Ga tijdens de Vakantiebeurs op visuele wereldreis met de bekroonde foto’s van de prestigieuze internationale natuurfotografiewedstrijd NPOTY. Deze Nature Photographer of the Year-fotowedstrijd (NPOTY) wordt jaarlijks georganiseerd en mogelijk gemaakt door Nature Talks Fotoreizen. De foto-expositie is te bezoeken in hal 7 en Nature Talks Fotoreizen in hal 7 stand H106.

Voor de editie van 2023 werden meer dan 21.474 natuurfoto’s – uit maar liefst 96 landen – ingezonden, een bevestiging van het internationale karakter van deze gerenommeerde fotowedstrijd.

De finalisten en natuurlijk de eindwinnaar – de Natuurfotograaf van 2023 – werden onthuld en geëerd op het Nature Talks Fotofestival in Ede, hét internationale natuurfotografiefestival van de Lage Landen.

Elke foto vertelt een uniek en bijzonder verhaal en laat ons stilstaan bij zowel de schoonheid als ook de kwetsbaarheid van de natuur.

Waar dit soort adembenemende foto’s normaliter enkel in galerieën en Europese musea te bezichtigen zijn, is Nature Talks Fotoreizen trots om deze schitterende foto’s hier op de Vakantiebeurs tentoon te stellen.

Een indrukwekkende en onvergetelijke foto-expositie die je niet mag missen: een illustratie van foto’s die de natuur laat spreken.

blijf op de hoogte

Ja, stuur me de nieuwsbrief

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Vakantiebeurs nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

    Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste nieuwtjes, vakantie-inspiratie en de leukste winacties in je inbox hebt.

    Registreren
    Tickets