Ontdek betoverend Chalkidiki op het vasteland van Griekenland

Deel

Gekopieerd

Chalkidiki? Ja, dat is een streek ten zuiden van de stad Thessaloniki met onder andere drie aantrekkelijke schiereilanden. Je vliegt naar de luchthaven van de op één na grootste stad van het land. Binnen drie uurtjes vliegen ben je al op Griekse bodem, en vluchten zijn dagelijks te boeken en het hele jaar door. Tijdens Vakantiebeurs 2024 krijg je in Hal 8 op stand D026 informatie over Chalkidiki en het groene schiereiland Sithonia. Vergeet niet je gratis KALA Magazine zomer ’24 mee te nemenmet een fraaie reportage in het Nederlands over een fly-drive vakantie naar Chalkidiki. Heb je thuis wat leuks om na te lezen!

Het gezellige en toe­ris­ti­sche Kassandra

Kassandra is het meest toeristische schiereiland met prachtige stranden en gezellige badplaatsen met alle voorzieningen voor de moderne toerist. Denk bijvoorbeeld aan Hanioti of Pefkohori, maar ook het luxueuze Sani. Meer naar het zuiden worden de stranden op Kassandra ook steeds mooier.

Het groene Sithonia met de mooiste stranden

Sithonia is de tweede vinger van Chalkidiki. Een groen schiereiland met kleinere badplaatsen, maar met het gezellige Nikiti. De leukste plaats van Sithonia met een wandelboulevard, haven en ook een oud gedeelte. Dit schiereiland heeft de mooiste stranden en je vindt er bovendien de nodige campings en glampings!

Ammouliani eiland

Het eiland Ammouliani ligt bij het derde schiereiland en is het enige bewoonde eiland van Chalkidiki. Hier hoef je even helemaal niks en kun je relaxen op de mooie stranden en ’s avonds is er genoeg te doen in het hoofdstadje. Nog onbekend en zeker in het voor- en naseizoen is het hier nog niet te druk met toeristen.

Bij stand D026 in Hal 8 van Anthemus Sea Beach resort & Spa, kun je locals uit Chalkidiki ontmoeten en een gratis KALA Magazine zomer ’24 scoren! Zien we je dan? Alle beelden zijn copyright https://griekenland.net.

Gerelateerde artikelen