Vakantieplezier met ‘Bij Landgenoten’ op Vakantiebeurs 2024!

Deel

Gekopieerd

Stel je voor: een grote, gezellige community van Nederlanders en Vlamingen die de wereld veroveren met hun unieke gastvrijheid. Dat is precies wat je kunt ontdekken bij ‘Bij Landgenoten’. Deze website en community staat in het teken van mensen die overal ter wereld actief zijn in het buitenlands toerisme. Denk aan het beheren van B&B’s, hotels, vakantiewoningen, campings en reizen.

 

Maar ‘Bij Landgenoten’ biedt meer dan alleen een lijst met geweldige plekken. Hun eigen redactie brengt het laatste nieuws van deze land- en taalgenoten, zodat je helemaal up-to-date bent bij een mogelijk bezoek. Alsof dat nog niet genoeg is, presenteren ze jaarlijks een gratis magazine – 80 pagina’s boordevol topadressen om je vakantie in het buitenland door te brengen.

In 2024 vieren ze hun tiende magazine, en ze willen deze mijlpaal graag met jullie vieren! Ga tijdens Vakantiebeurs 2024 langs bij de stand van ‘Bij Landgenoten’ (08.D053) en ontvang jouw gratis exemplaar. Maar dat is niet alles! Doe mee aan de spannende wedstrijd met een prijzenpot van meer dan €2.500!

Hierbij een voorproefje van de prijzen die jij kan winnen:

• Een verblijf van 7 nachten voor 2 personen in één van de gîtes van Mas Tidouls (Frankrijk, Gard) t.w.v. € 750

• Een verblijf van 5 nachten voor 2 personen in een gezellige cottage van The Long Barn (Wales) t.w.v. € 635

• Een verblijf van 3 nachten voor 2 personen in Riad Dar Sbihi (Marokko, Marrakesh), t.w.v. € 435

• Een waardebon van € 800 bij boeking van een reis naar Zuid-Afrika bij Pongoa Travel

Daarnaast kun je bij het Prijzenfestival van Vakantiebeurs zelf, een verblijf van 3 nachten voor 2 personen in B&B Haus Cindy (Duitsland, Zwarte Woud) winnen.

Bij de stand van ‘Bij Landgenoten’ kom je ook alles te weten over onze thematische e-magazines rond wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties, culinaire vakanties, workations, golfvakanties, actieve vakanties, kampeervakanties, culturele vakanties, honeymoons én adults-only vakanties bij ‘Bij Landgenoten’.

Kom jij tussen 11 en 14 januari langs bij de stand van ‘Bij Landgenoten’ tijdens Vakantiebeurs 2024 in Jaarbeurs Utrecht?

Gerelateerde artikelen